DEZMEMBRĂRI AUDI

Audi este unul dintre cele mai îndrăgite branduri de mașini de către șoferii de pretutindeni. Datorită ofertei foarte variate de mașini, de diferite clase, cu diferite motorizări și specificații, autoturismele Audi sunt foarte apreciate atât de șoferii pasionați de mașinile sport, cât și de cei care preferă autoturisme din gama ”luxury”. Dacă și tu deții un autoturism marca Audi, probabil te-ai aflat, cel puțin o dată, în situația în care a trebuit să schimbi o piesă sau chiar mai multe la acesta. Iar piesele de schimb noi pot fi destul de scumpe, mai ales pentru un autoturism de calibrul Audi. De aceea, o alternativă sigură și mult mai avantajoasă ca preț, ar fi să te orientezi către piese de schimb din dezmembrări. Dacă ești în căutare de piese din dezmembrări Audi, îți prezentăm mai jos câteva informații care te vor ajuta să găsești mai ușor piesele căutate, la prețuri foarte avantajoase.

De unde provin piesele din dezmembrări?

Piesele din dezmembrări provin de la mașini din România sau importate, care au fost avariate sau scoase din uz. Este important de știut că aceste mașini sunt dezmembrate de parcuri acreditate, iar piesele obținute sunt originale și poți avea garanția că se vor potrivi pe mașina ta. Oricum, majoritatea parcurilor de dezmembrări au și politici de retur a pieselor achiziționate, în cazul în care o piesă nu s-ar potrivi pe mașina ta.

De unde pot achiziționa piese din dezmembrări?

Poți achiziționa piese de schimb din dezmembrări direct de la sediile firmelor de dezmembrări. Această variantă este de preferat, în special dacă ești în căutarea unor piese care s-ar putea deteriora în timpul transportului până în localitatea ta. O altă variantă ar fi să comanzi piesele căutate pe site-ul firmei la care le-ai găsit pe stoc. Achiziționarea online de piese din dezmembrări este una mult mai confortabilă, deoarece nu mai este necesar să te deplasezi până la sediul parcului respectiv. Doar înregistrezi comanda cu  piesele dorite, iar acestea vor fi livrate către tine prin curier. Primește chiar și factură și garanție pentru acestea.

Care sunt avantajele achiziționării de piese din dezmembrări online?

În primul rând, trebuie să știi că parcurile de dezmembrări sunt verificate înainte de a putea vinde pe site și li se cer documente prin care să ateste faptul că funcționează legal. Acesta ar fi unul din motivele pentru care poți achiziționa cu încredere piese de pe un site de dezmembrări. Un alt avantaj al site-urilor cu piese din dezmembrări, este acela că poți vizualiza poze (și uneori chiar video-uri) cu piesele înainte de a le cumpăra și poți face chiar comparație între mai multe piese de același tip, precum și între prețurile acestora. În plus, economisești timp și bani, deoarece nu mai este necesar să te deplasezi până la sediul parcului de dezmembrări. De asemenea, un alt avantaj semnificativ al magazinelor online cu piese, este disponibilitatea, deoarece acestea pot fi deschise non-stop, iar astfel îți poți caută oricând piesele de care ai nevoie.       

Cauți piese din dezmembrări Audi? Intră aici și comandă piesele de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.