Înainte să mergi la salon, consulta lista de opțiuni și prețuri – Stailer te ajută

Vi s-a întâmplat și vouă ca înainte de a merge la salon să vă preocupați poate prea mult pentru a stabili totul pentru acea zi? Sunând continuu, căutând nu doar un loc liber, ci și un salon care să aibă servicii accesibile? Într-o oarecare măsură, atunci când există diversitate de opțiuni iată că există și confuzie despre ce să fie ales. Triati opțiunile după ce criterii doriți. Stailer va face ca totul să fie mai ușor.

Ce este Stailer

În lumea în care există aplicații pentru aproape orice, când putem accesa pagina online de prezentare pentru aproape orice prestator de servicii, Stailer.ro vine ca o completare perfectă. Este însă vorba despre o platformă la care oricine are acces gratuit. Aici sunt înregistrate saloanele de hair and beauty din orașe precum Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași și București. Dintre acestea, le veți tria pe cele care corespund cu preferințele voastre, nu doar din prisma locației.

Este destul de frustrant, dar și consumator de timp să căutați salon după salon unul care să corespundă cu timpul la care voi vă doriți. Un compromis este destul de greu de digerat uneori. Iar la capitolul prețuri, sunt destul de frecvente cazurile celor care merg la salon, se simt jenați să consulte lista de prețuri ce oricum nu este la îndemână sau la vedere. La final se trezesc cu o notă de plată destul de mare. Nu mai au însă ce face și trec peste, însă își dau seama că și-ar fi dorit să aibă un cost control sau cel puțin să fi știut de la bun început ce prețuri sunt practicate.

Pentru toate acestea există un singur răspuns și anume Stailer

Vine să rezolve multe din problemele omului modern, legate mai ales de timp și de bani. Iată și cum. În primul rând, Stailer vă dă liber acces la lista de saloane din oraș – până acum disponibilitatea în acest sens se rezumă la câteva orașe mari ale țării, însă sunt șanse să se extindă. Astfel, nu mai este necesar să căutați, rând pe rând, saloanele din oraș.

În al doilea rând, Stailer aduce la îndemână o metodă simplă prin care să vă programați. Fără să pierdeți timpul sunând de la un salon la altul, totul poate fi setat online. Confirmarea vine imediat, în decurs de câteva secunde și nu sunt șanse de suprapunere a programărilor, dat fiind că totul este pus la punct cu ajutorul tehnologiei.

În al treilea rând, aceeași platformă include detalii de genul: cât ar dura vizită ta la salon, cât ar costa serviciul dorit, cum să ajungi acolo, fotografii din salon, poate chiar și recenzii ale celor care au încercat serviciile în acea locație. Adică mai toate acele detalii de interes pentru oricine. Astfel, tierea opțiunilor este cu mult mai ușoară.

Partea la fel de încântătoare este că Stailer oferă acces gratuit. Pot fi create conturi de utilizator, ce vin la pachet cu anumite beneficii. Însă nu sunteți condiționați nici din acest punct de vedere. Accesați stailer.ro și încercați!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.