Ce este printul digital policrom?

Ce este printul digital policrom?

Printul digital polikrom este o metodă de imprimare pentru obiectele promoționale de dimensiuni mici sau medii. De exemplu, fotografiile policrome sunt realizate prin acest proces. Rezoluția imaginii imprimate este foarte mare.

Fiind o tehnologie de ultimă oră, printul digital polikrom va permite imprimarea cu acuratețe a fotografiilor. Dimensiunea maximă a obiectului ce poate fi imprimat este de 500 mm x 750 mm, iar înâlțimea nu poate depăși 150 mm.

Acest tip de imprimare utilizează metode moderne de imprimare cu ajutorul fișierelor digitale. Există o serie de avantaje greu de ignorat față de metodele de imprimare tradiționale.

Timpul de imprimare este foarte scurt

Tipărirea digitală nu necesită proceduri de presare. Prin urmare, timpul de finalizare a procesului va fi mult mai scurt. Pentru mai multe obiecte promoționale, ce necesită să fie supuse printului digital polikrom, timpul de executare va fi cu siguranță foarte scurt.

Astfel, tu te vei putea folosi de acestea în scopurile propuse pentru desfășurarea campaniilor de marketing. Fiind o tehnologie modernă, rezultatele vor fi pe măsură.

Imprimarea de înaltă calitate

Chiar dacă tipărirea tradițională oferă o oarecare calitate, pentru scopurile de business va trebui să apelezi pentru printul digital polikrom. Tiparul digital are un impact important asupra calității.

Datorită progreselor tehnologice, culorile vor rămâne strălucitoare, vii, liniile rămân perfect ascuțite, iar imaginile vor fi la fel de vibrante și atractive. Cu un astfel de proces de imprimare, nu va trebui să îți faci griji niciodată de calitatea imaginii.

Este destul de complicat să greșești în procesul de print digital polikrom. Datorită acestui fapt, nu va mai exista risipă. Poți fi sigur de faptul că broșura, cardul, pliantele sau alte materiale promoționale pe care le vei utiliza vor arăta într-un mod impresionant.

Costurile mici de imprimare

Unele dintre problemele apărute în timpul campaniilor de publicitate ale brandului sunt legate de partea financiară. Astfel, unul dintre marile avantaje ale acestui proces este costul redus.

Față de imprimarea tradițională, care implică anumite taxe de configurare și plăci, printul digital policrom nu are nevoie de acestea. Imprimarea materialelor promoționale precum afișe, cărți de vizită, pliante, broșuri și buletine informative, se va realiza cel mai ușor cu ajutorul tiparului digital.

Este una dintre modalitățile prin care se pot reduce semnificativ costurile de producție a obiectelor destinate marketingului. Datorită avansului în tehnologie, brandurile mici se pot bucura acum de avantajele publicității pentru formarea imaginii brandului.

Printul digital policrom oferă posibilități de personalizare

Este poate una dintre cele mai accesibile soluții pentru personalizarea materialelor destinate în scopul marketingului. Poți realiza cărți de vizită și scrisori inedite. Printul digital polikrom poate să suporte imprimarea a peste 3.000 de substraturi certificate, incluzând:

  • Materiale sintetice;
  • Hârtii;
  • Cartoane;
  • Plastic.

În timpul procesului de tipărire digital policromă nu se vor folosi ecrane, emulsii sau solvenți suplimentari. Risipa de cerneală este redusă de faptul că acest proces imprimă strict piesele ce urmează să fie tipărite.

Personalizarea produselor promoționale este un factor foarte important pentru o campanie de promovare a unui brand. Pentru afacerile ce țintesc spre un anumit public sau spre o anumită piață, tiparul digital este cu siguranță cea mai bună variantă.

Personalizarea este foarte ușor de realizat pentru un flux mare de produse. Printul digital polikrom nu impune nimic din procesele de gravare. Prin urmare, personalizarea este foarte ușor de realizat.

Datorită avansului tehnologic, acum imprimatul este mult mai accesibil, mai ieftin, mai rapid și mai ales ecologic. Fiind o metodă modernă, tiparul digital presupune realizarea unei imagini pe un computer, fiind mai apoi tipărită direct pe obiectul ales.

Este singura metodă de imprimare care poate înregistra la perfecțiune culorile. Prin urmare, vei avea mai multe opțiuni pentru design. Printul digital a schimbat în adevăratul sens al cuvântului modul de lucru într-o tipografie.

Chiar dacă obiectele pe care se poate imprima cu ajutorul printului digital polikrom au existat și până acum, calitatea este cea care face diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.