La clinica de oftalmologie Bucuresti vei avea oportunitatea de a-ti testa sistemul olfactiv in mod corect si pentru a afla daca suferi de vreo afectiune la nivelul vazului. Vei beneficia de o sectie plina de medici specialisti si experti ce se bucura de o experienta vasta in domeniul medicinei, respectiv in oftalmo.

Ce se intampla in timpul unui examen specializat?

clinica oftalmologie bucuresti

Consultul din cadrul unui examen specializat are rolul de a diagnostica si de a trata pacientii cu boli oculare. Cel mai frecvent intalnite boli sunt glaucomul, cataracta, strabismul, dar si erorile de refractie (spre exemplu: hipermetropia, miopia sau  astigmatismul). De asemenea, exista si alte complicatii precum cele oculare si boli ale sistemului (diabet, tulburari endocrine, hipertensiune arteriala, reumatism etc.).

In cadrul consultatiei specializate din clinica de oftalmologie Bucuresti, medicul va discuta cu pacientul pentru a intelege mai bine istoricul si problemele cu care se confrunta acesta. Pe langa acest aspect, cadrele medicale vor face si o examinare mai detaliata. In plus, este important ca specialistii sa stie daca exista antecedente medicale la pacientul respectiv sau in familia acestuia.

Ce probleme pot fi gasite intr-o clinica de oftalmologie bucuresti?

O examinare la o clinica de oftalmologie Bucuresti poate sa arate mai multe probleme de vedere, dar de cele mai multe ori, diagnosticul pus din timp poate fi tratat cu tratament corespunzator. Aceste conditii includ:

Presbiopia – In acest caz, cristalinul incepe sa isi piarda din elasticitate. Unul dintre cele mai frecvente simptome il reprezinta faptul ca pacientul nu se mai poate concentra in mod usor asupra obiectelor din apropiere. Majoritatea dintre acestia se plang ca afectiunea apare fara sa se astepte. Acest lucru nu este adevarat, deoarece flexibilitatea s-a pierdut de-a lungul timpului. Partea cea mai grea este ca nu poate fi prevenita, aceasta facand parte din procesul de imbatranire.

Cataracta – In urma unui consult de specialitate, afectiunea de fata poate fi descoperita doar daca este efectuata de un specialist. Ulterior, zona tulbure sau opaca apare fix in mijlocul cristalinului ochiului. Acest lucru va poate afecta vederea, mai ales daca faci parte din categoria persoanelor cu risic, ce au varsta peste 55 de ani.

Glaucomul – Un examen de rutina poate duce, de asemenea, la identificarea glaucomului. Aceasta este o afectiune suficiente de grava, intrucat nervul optic este deteriorat in timp, iar pierderea completa a vederii va avea loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.