Tunsori bărbătești direct din foarfeca de tuns

Atunci când te decizi să-ți deschizi o frizerie, nevoile clienților tăi devin cele mai importante, iar modul în care vor să fie tunși diferă de la programare, la programare. Tu trebuie să fii întotdeauna cel pregătit să duci la bun sfârșit toate provocările în materie de hairstyling pe care aceștia ți le propun și să știi să realizezi tunsori atât cu mașina, cât și doar din foarfeca de tuns. De aceea, în paragrafele care urmează vom discuta despre foarfeca de tuns și cum să alegi una calitativă, dacă se pot realiza tunsori direct din foarfecă și despre idei de tunsori bărbătești pe care le poți realiza clienților tăi cu aceasta.

Despre foarfeca de tuns și cum să alegi una de calitate

Foarfeca de tuns este unul dintre cele mai importante instrumente pe care tu trebuie să le ai în dotare atunci când te pregătești să efectuezi o tunsoare unui client. Calitatea foarfecii de tuns pe care o folosești este de asemenea extrem de importantă, iar pentru ca tu să alegi una dintre cele mai calitative foarfeci trebuie să ții cont de câteva aspecte, cum ar fi: materialul foarfecii, rezistența la coroziune a acesteia, capacitatea de reglare a lamei pentru ca tăieturile să fie precise și nu în ultimul rând, ergonomia mânerului pentru ca tunsul să fie unul confortabil pentru încheietura ta.

Se pot realiza tunsori bărbătești direct din foarfeca de tuns?

În cazul în care ți-ai pus vreodată întrebarea asta, afla chiar acum că răspunsul este da. Cu toate că tunsorile făcute cu mașina de tuns au devenit din ce în ce mai folosite și mai populare, se pot realiza tunsori nemaipomenite și cu foarfeca. Dacă unul dintre clienții tăi își dorește să îi realizezi o tunsoare texturată, cu tăieturi precise și bine definite, folosirea unei foarfecide tuns va fi ceea ce trebuie să ai în vedere obligatoriu.

Idei de tunsori bărbătești care se pot realiza direct din foarfeca de tuns

În același timp, dacă unul dintre clienții tăi nu are o tunsoare prestabilită direct din foarfecă pe care să ți-o indice, iată câteva idei pe care chiar tu i le poți sugera și le poți proiecta direct din foarfeca de tuns:

  • tunsoarea tăiată în straturi care creează textură și volum părului poate fi o alegere bună pentru o tunsoare direct din foarfecă;
  • tunsoarea cu linii clare poate fi si ea o tunsoare nemaipomenită, mânuind foarfeca cu atenție poți obține linii uniforme și simetrice în jurul conturului părului;
  • cu o atenție sporită poți realiza din foarfecă chiar și tunsoarea în stil fade.

Cuvânt de final

În concluzie, tunsorile bărbătești pot fi realizate direct din foarfeca de tuns, iar tu ești cel care le poate oferi clienților tăi o experiență uimitoare referitoare la acest mod de hairstyling. Nu ezita să experimentezi și să încerci să te specializezi în cât mai multe tehnici de tuns pentru ca cei ce se vor afla pe scaun în fața ta și vor dori să facă ceva diferit și extravagant cu părul lor să poată primii exact ceea ce își doresc, fără experiențe neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.