Masina de inchiriat – Cel mai bun prieten al fiecarui turist. Unde gasesti autoturismul potrivit pentru tine?

Suntem obisnuiti ca atunci cand calatorim atat in tara noastra, cat si in strainatate sa vizitam acele locuri foarte populare. Cu siguranta ca atunci cand ne gandim la a vizita Franta, tuturor ne vin in minte locatiile clasice precum Turnul Eiffel si Arcul de Triumf. Din pacate, alegand sa ne focusam doar pe lucrurile populare, ratam multe parti din tara vizitata, parti la care putem avea acces doar prin intermediul unui ghid specializat sau cu ajutorul unei masini personale sau inchiriate.

Acelasi lucru se aplica si la calatoriile pe teritoriul tarii noastre, atat ale cetatenilor tarii, cat si a turistilor veniti din jurul lumii. Din fericire, insa, cu totii ne putem bucura acum de servicii auto de inchiriat Bucuresti Otopeni. In acest mod, orice persoana calatoreste cu avionul are posibilitatea de a inchiria o masina care sa ajute in a descoperi frumusetea intregii tari, gasind astfel comori ce nu apar in toate reclamele turistice.

Cat de noi sunt masinile care ni se ofera spre inchiriere?

Dupa cautarile noastre, putem spune ca fiecare firma de inchirieri auto incearca sa ofere clientilor masini cat mai noi, prin acestea reusind sa atraga si mai multi clienti. De asemenea, putem spune si ca am observat ca cele mai noi masini se gasesc in cele mai cautate centre, din acest motiv numarul de masini noi este mai mare la sediile firmelor auto de inchiriat Bucuresti Otopeni decat in orasele mai mici.

Prin aducerea unor masini de calitate, firmele vin si in ajutorul clientilor, acestia avand o mai mare incredere, dar reusesc si sa isi faca o reclama mai buna. Orice client cu siguranta va alege serviciul care ii ofera posibilitatea de a inchiria cele mai noi modele de autoturisme in detrimentul unuia care ofera si masini produse inainte de 2010.

De ce mereu firmele de inchiriat sunt amplasate langa aeroport si nu in mijlocul orasului?

Asezarea aceasta este una strategica. Nimeni nu isi doreste sa puna in dezavantaj locuitorii unui oras, insa clientii tinta ai firmelor de inchirieri auto sunt in general turistii care calatoresc cu avionul, neavand astfel un mijloc de transport personal. Amplasarea unui sediu de inchirieri auto in proximitatea aeroportului va atrage tot mai multi astfel de turisti, tuturor fiindu-le mult mai usor sa se deplaseze cu o masina decat folosind mijloacele de transport in comun sau firmele de taximetrie.

Care sunt preturile de inchiriere?

Preturile alese de firmele de inchiriei auto difera de la o masina la alta. Ele sunt facute astfel incat sa fie accesibile fiecarei persoane, existand masini al caror pret pleaca de la 30 de euro pe zi. Cu toate acestea, pretul poate sa creasca in functie de beneficiile pe care ni le dorim. Putem alege sa platim o taxa de protectie cu risc limitat sau risc zero. Acest lucru reprezinta un fel de asigurare in cazul in care masina sufera un accident.

De unde pot inchiria o masina de calitate in Bucuresti?

Dupa cum deja am mentionat, gasim servicii auto de inchiriat masini in Bucuresti Otopeni. Aceste servicii sunt oferite de PriceCarz, ei putand fi gasiti pe siteul pricecarz.com. Acestia ne pun la dispozitie masini noi, de calitate, ele fiind constant verificate, siguranta clientilor fiind cel mai important factor. Rezervarea unei masini se poate face in avans online, avand astfel posibilitatea de a ne alege masina din timp. Cu toate acestea, putem merge si direct la sediul lor unde putem alege o masina din cele disponibile pe perioada dorita.

Date de contact:

Telefon: +40 751934934

E-mail: reservations@pricecarz.com

Adresa: Calea Bucureștilor nr. 236

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.