Idei de afaceri – școală de dresaj pentru câini

Iubiți câinii și visați propria afacere? Deschideți o școală de dresaj în orașul dvs.! În continuare, am pregătit câteva informații în care vă împărtășim de la zero secretele pentru o afacere de succes.

Dresajul câinilor este o afacere populară în orice oraș, datorită numărului patrupedelor cu stăpâni responsabili. Rasele mari de câini necesită o atenție și o educație specială, deoarece proprietarii lor preferă astfel de câini pentru a-și proteja teritoriul privat, casele de la țară și căsuțele de vacanță. De asemenea, câinii de talie mică au nevoie și ei de dresaj, de la comenzi simple de a sta cuminți, până la a se comporta adecvat în locurile aglomerate.

Investiția minimă, o echipă profesionistă de dresori și dragostea pentru munca lor vă vor aduce profituri bune și vă vor oferi un flux constant de clienți.

Totuși, deschiderea unei școli de dresaj pentru câini va necesita o sumă destul de considerabilă. Sezonalitatea afacerii afectează profitul, deoarece din primăvară până în toamnă sunt mereu mai mulți clienți decât în ​​lunile de iarnă. Este important să lansați o asemenea afacere înainte de începerea sezonului, tocmai pentru a avea timp să recrutați clienți și să obțineți o amortizare a investiției cât mai rapidă.

Pentru a deschide o școală de dresaj pentru câini, este suficient să vă înregistrați ca antreprenor individual (PFA). Pentru a desfășura antrenamente de dresaj, fiecare antrenor pe care îl angajați trebuie să aibă o diplomă sau un certificat care să-i confirme calificările.

Selectarea locației

Inițial, trebuie să efectuați activitatea de dresaj în afara orașului sau în zone îndepărtate ale parcurilor. Dacă parcul se află în oraș, trebuie să obțineți permisiunea administrației locale pentru organizarea acestor activități. Puteți organiza dresajul chiar la fața locului, la sediul sau reședința clientului. În plus, veți avea nevoie de echipament specific dresajului canin.

Alegerea furnizorului

Comandați echipamente pentru dresaj de la firme mici. O parte dintre acestea poate fi făcută de dvs. sau comandată de la companii de construcții, de exemplu, scări și bariere din lemn. Așadar, puteți economisi bani pe unele echipamente făcute în regim propriu, care sunt mai puțin scumpe decât cele din magazinele specializate. Totuși, nu trebuie să economisiți calitatea anumitor echipamente ce intră în contact direct cu dresorul, trebuie să țineți cont atât de siguranța animalelor, cât și a personalului.

În momentul alegerii furnizorului de echipamente, trebuie să acordați atenție următoarelor chestiuni:

  • calitatea materialelor din care este fabricat echipamentul;
  • licențe și certificate necesare;
  • fiabilitatea furnizorului: citiți recenziile celorlalți clienți înainte de a cumpăra.

Un dresor de câini poate avea o specializare sau un complex simultan: un dresor-antrenor de câini, un antrenor este o persoană implicată și un manipulator. Antrenorul de manipulare a câinilor predă, educă, formează obiceiurile potrivite la câini, ajută la alegerea nutriției și îngrijirii potrivite pentru animalul de companie. Dresorul este specializat în protecție și gardă. În plus, el pregătește câinii pentru expoziții și le antrenează abilitățile de a fi în public.

Marketing

Următoarele canale de promovare sunt potrivite pentru afacerea de dresaj canin:

  • Anunț obișnuit. Creați un anunț informativ despre servicii de dresaj și postați-l pe site-uri dedicate.
  • Fluturași și pliante. Distribuiți materiale promoționale în magazinele pentru animale de companie, atașați-le la panourile de publicitate, explicând beneficiile unui câine dresat.
  • Postări în grupuri de social-media de reclame.

Creditare

Chiar dacă o afacere de dresaj necesită o investiție considerabilă, nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece creditele rapide oferite de instituțiile financiare nebancare (IFN), ce activează perfect legal în România, sunt accesibile oricărui cetățean român.

Am arătat că a face afaceri nu este atât de dificil, dacă înțelegeți toate nuanțele. Trebuie doar să decideți tipurile de dresaj, să selectați o echipă de profesioniști dedicați și afacerea dvs. nu poate da greș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.