Descopera oferta Colantari Design pentru foliile decorative pentru geamuri

Daca doresti sa schimbi aspectul aspectul unei cladiri sau sa o personalizezi intr-un mod foarte simplu, foliile  de imitatie sablare sunt cea mai eficienta solutie. Cu ajutorul lor poti schimba culoarea ferestrelor, adauga modele inedite sau chiar aplica text sau mesaje comerciale. Alege produse din oferta colantaridesign.ro si te bucuri de calitatea inalta a foliilor la preturi avantajoase.

Varietate de marimi si forme

Produsele noaste au fost concepute in asa mod incat sa poata fi utilizate pe ferestrele oricarei cladiri, indiferent de dimensiunile acesteia. Pot fi utilizate asadar pentru a decora atat geamurile propriei locuinte, cat si a unor imobile de la scara mult mai mare cum ar fi cele industriale, de birouri sau centrele comerciale. De asemenea, se poate alege si dintre texturi si finish-uri diferite. Foliile vin atat in variante transparente, lucioase sau mate, cat si in nuante mult mai inchise, care sa asigure un grad mare de intimitate, fara a fi afectata luminozitatea din interior.

Folia imitatie sablare poate fi aplicata atat pe geamurile montate, cat si pe cele care sunt inca independente. Astfel ca sunt un produs extrem de versatil la care se poate apela oricand aveti nevoie sa schimbati aspectul unei constructii sau doriti sa transmiteti un anumit mesaj.

Personalizeaza orice fereastra

Ceea ce face sa variantele propuse de Colantari Design sa se diferentieze de celelalte existente pe piata este faptul ca dispun de posibilitatea de a fi personalizate. Mai exact, clientii nostri pot alege sa opteze atat pentru modele si culori prestabilite, cat si pentru variante unice, adaptate nevoilor lor.

Asadar, in a doua situatie nu trebuie decat sa ne trimiteti modelul pe care il doriti aplicat pe acestea si de procedurile tehnice ne ocupam noi. De la dimensiuni, culori, modele, text si alte aplicatii, dumneavoastra decideti in totalitatea care va fi forma finala a produsului solicitat.  In final va veti putea bucura de o folie autentica si atractiva din punct de vedere estetic, care sa prezinte toate specificatiile transmise de dumneavoastra.

Preturi competitive

Dincolo de toate beneficiile ce tin de aspect si de versatilitatea foliilor imitatie sablare, principalul avantaj este dat de faptul ca sunt o solutie foarte ieftina de a decora orice element de sticla, fara limite tehnice. La Colantari Design te bucuri de calitatea superioara a produselor, la preturi personalizate. Astfel ca, punctul de plecare pentru  un metru patrat de folie simpla este de doar 16 lei. Insa, pentru a stabili o relatie bazata pe corectitudine si trasnparenta, pentru fiecare comanda in parte se solicita o oferta proprie in baza careia sa se stabileasca pretul. Astfel valoarea finala va fi conturata in functie de marimea de care aveti nevoie, de complexitatea modelului personalizat si de alte specificatii tehnice suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.