picturi pe numere

Relaxeaza-te cu ajutorul unor picturi pe numere!

Pictura pe numere a ajutat o multime de copii sa inteleaga mai bine aceasta forma de arta. Avem cu totii o latura artistica, dar nu toti o exploatam. Ne este mai usor sa credem ca nu avem acest talent, de a picta, decat sa exersam pana suntem in stare sa realizam tablouri impresionante. Cu ajutorul unor picturi pe numere ne putem relaxa si putem deveni mai buni in acest domeniu.

La prima vedere putem spune ca aceste seturi de pictura se adreseaza doar celor mici. Este adevarat, ii poate ajuta sa se dezvolte in acest domeniu, dar asta nu inseamna ca adultii nu se pot relaxa pictand. Seturile de picturi pe numere sunt potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru adultii care-si doresc sa-si dezvolte latura artistica.

O sa aflam impreuna, in acest articol, mai multe detalii despre aceste seturi de pictura si de ce este important sa le folosim.

Ce primim atunci cand cumparam un set de pictura pe numere?

Este o intrebare pe care si-o pun multi inainte de a comanda un astfel de set. Nu trebuie sa fii un amator al acestui domeniu pentru a comanda o panza pe numere pe care sa o umpli de culoare. Asta inseamna ca vei primi in set toate ustensilele de care ai nevoie pentru realizarea tabloului.

Vei primi pensule de dimensiuni diferite, culorile necesare pentru realizarea picturii pe care ai ales-o si panza inramata cu lemn. Pe Acuarello ai o multime de tablouri dintre care sa alegi. Unele sunt usor de realizat, iar altele au nevoie de mai multa implicare si pasiune din partea ta.

Apropo de acest lucru, incearca sa cumperi picturi numere panza dupa nivelul tau. Daca esti incepator in acest domeniu, nu incerca sa duci la bun sfarsit o pictura dificila. Alege picturile simple, cu spatii mari si cat mai putine nuante.

Va fi la fel ca in oricare alt domeniu. La inceput vei fi putin mai stangaci, dar cu timpul vei deveni din ce in ce mai bun.

Este mai dificil sa realixam picturi pe numere pe lemn?

Daca pana acum ai desenat doar pe panza, trecerea la pictura pe lemn s-ar putea sa-ti para cel putin ciudata. Nu putem spune ca este mai dificila, dar este cu siguranta diferita. Pensula va aluneca altfel pe lemn, iar culorile trebuie sa fie de buna calitate pentru a nu-si pierde din intensitate.

Tot pe Acuarello puteti gasi o multime de modele de picturi pe numere pe lemn. Seturile vor contine atat tabloul din lemn cu desenul conturat, cat si pensule si culori potrivite pentru acest tip de arta.

Pictura pe lemn are farmecul ei. Artistii o prefera pentru ca tablourile sunt mai rezistente si au un impact mai mare asupra privitorilor. Lemnul are si el personalitatea lui care va transforma pictura intr-o adevarata opera de arta.

Avem nevoie de un sevalet pictura pentru aceste lucrari?

Doar daca ne este mai confortabil sa pictam in picioare. Sunt persoane care au o dexteritate mai buna atunci cand stau pe un scaun. Sevaletul nu este obligatoriu pentru pictura pe numere. In orice caz, acesta nu are un pret mare de achizitie, deci nu reprezinta un impediment pentru cei care doresc sa se relaxeze prin pictura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.