Creare site-uri web la prețuri corecte – HASS Web Design

Dupa cum știm toți, domeniul IT a fost unul dintre cele mai puțin afectate domenii în perioada pandemiei. Comerțul online a înregistrat o creștere considerabilă fiindcă multe companii, obligate de circumstanțe, s-au reorientat catre internet.

Salariile din domeniul IT au înregistrat creșteri mari în ultimii ani și aceste creșteri se văd foarte clar în ofertele finale pentru realizarea de pagini web sau magazine online.

Dacă acum câtiva ani realizarea unui site web simplu, de prezentare, costa în jur de 600Euro, acum prețurile s-au marit de 2-3 ori.  Prețul mediu pentru realizarea unui site de prezentare cu funcționalități standard (design modern, adaptiv, formular de contact, implementare social media, monitorizare vizitatori, implementare GDPR, funcție call-direct) era, la sfârșitul lui 2020, în jur de 1500Euro, pentru un site cu o sigură versiune lingvistică.

Cât despre magazine online, prețurile de 1000Euro pentru un WordPress cu WooCommerce nu mai sunt de mult timp realiste. Prețul adevărat, de piață, al unui magazin online cu funcționalități de bază începe de la 3500Euro. De cele mai multe ori, costul menționat nu include funcționalități importante precum AWB automat, conectare cu softul de contabilitate, optimizare pentru motoarele de cautare – SEO, plată online etc.  care pot dubla, chiar, prețul inițial.

La o căutare simplă pe Google vom găsi înca prețuri aparent mici pe site-urile firmelor de web design din primele pagini fiindca acele prețuri sunt pentru pachete de servicii incomplete. Mai exact, un serviciu care nu este inclus în preț de cele mai multe ori, este cel de Optimizare pentru motoarele de căutare – SEO al cărui cost este de 300-600Euro în funcție de complexitatea site-ului.

Sunt companii, precum HASS Web Design, care oferă pachete complete de web design la prețuri ce se încadrează în media pieței. Fiecare pachet de servicii include și următoarele:

  • Optimizarea generală a site-ului pentru motoarele de căutare;
  • Promovarea online primară;
  • Instalare script monitorizare vizitatori site;
  • Instalare script notificare cookies;
  • Implementare modul de reţele sociale (Facebook);
  • Înregistrare domeniu web .ro;
  • Găzduirea web a paginii web pentru 12 luni;
  • Configurarea şi administrarea conturilor de email personalizate;

O ofertă interesantă a companiei HASS Web Design este aceea de Magazin online pe platformă inchiriată – cu 1000Euro puteți avea în 2 săptămâni un magazin online funcțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.