cursuri engleza online copii

Copilul tau petrece mult timp la calculator? Profita si inscrie-l la cursuri de engleza online pentru copii

Fii smart! Incurajeaza-ti copilul sa invete engleza folosindu-te de pasiunea lui pentru calculator. Inscrie-l la cursuri de engleza online pentru copii si ajuta-l sa constientizeze importanta modului in care-si consuma timpul. In plus, il vei face sa descopere ca invatatul poate fi chiar distractiv in mediul si compania potrivite.

Participarea la cursuri engleza online copii, in cadrul Centrului de limba engleza flyingcolours.ro, este alegerea inteligenta atat pentru prezent, cat si pentru viitorul copilului tau. Acum, atras de pasiunea pentru calculator, acesta poate accepta compromisul de a participa la ore.

Apoi, cucerit de modul de desfasurare si atras de membrii grupului, copilul va reveni la cursuri de engleza online pentru copii cu placere, saptamana de saptamana. Pe masura ce timpul va trece, abilitatile sale de comunicare in aceasta limba se vor dezvolta, iar rezultatele il vor motiva si il vor ajuta sa inteleaga ca invatatul chiar poate fi distractiv, daca faci alegerile corecte.

Cum se desfasoara cursurile din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours?

cursuri engleza online copii
cursuri engleza online copii

Orele de curs se desfasoara in grupuri de 8-10 elevi (suficient de multi pentru ca ele sa fie interactive, insa suficient de putini astfel incat copilul tau sa poata participa activ la toate orele si sa poata beneficia de toata atentia profesorului). Grupele sunt formate in functie de doua coordonate:

  • nivel de limba engleza;
  • varsta.

Cele doua caracteristici pe baza carora se face selectia intr-un grup au rolul de a oferi copilului confort si incredere. In consecinta, copilul tau va participa la cursuri online cu colegi de varsta similara cu a lui, astfel incat sa nu se simta stingherit sau intimidat.

De asemenea, faptul ca are acelasi nivel de cunostinte cu restul membrilor grupului il va face sa nu se simta rusinat ca nu s-ar putea ridica la standardul impus de grup sau, dimpotriva, plictisit in cazul in care nivelul celorlalti ar fi sub gradul lui de cunostinte.

Aceste cursuri de engleza online pentru copii sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta. Cadrele didactice se folosesc de experienta si de metode practice si moderne de predare, astfel incat sa faca orele de curs distractive si atractive, adaptate varstei elevilor. Jocurile de rol, dezbaterile si prezentarile sunt doar cateva dintre tehnicile folosite de profesori pentru a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte si sa integreze notiunile practice si teoretice asimilate.

Participarea copilului la ore este facila si se realizeaza simplu si usor prin platforma ZOOM, integrata in site. Singurele conditii necesare pentru ca acesta sa poata participa la ore sunt o buna conexiune la internet si liniste pentru a putea lucra.

Cu toate ca, in calitate de parinte, nu vei participa propriu-zis la aceste cursuri engleza online copii, vei fi mereu in contact cu profesorii si vei primi feedback periodic. Astfel, vei avea o imagine clara despre evolutia copilului tau in cadrul orelor, asupra performantelor obtinute de acesta, dar si asupra punctelor pe care le mai are de imbunatatit.

Solicita chiar acum o evaluare de nivel pentru copilul tau si nu mai pierde timpul! Incurajeaza-l sa-si petreaca timpul pe internet cu folos. Engleza este a doua cea mai vorbita limba din lume, asa ca va fi, fara echivoc, o abilitate care il va ajuta sa se dezvolte si, la maturitate, sa obtina performante si un job mai bun si mai bine platit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.