Comunicat: Turneul Olteniei la padbol, Ediția IV, s-a finalizat cu succes!

Mai multe echipe din diverse orașe din România au participat în weekend la cea de-a patra ediție a Turneului Olteniei la Padbol, în cadrul Romanian Padbol Tour 2023.  Au fost înscrise echipe din Craiova, București, Timișoara, Giurgiu, Cugir, Rădăuți, Târgoviște și Buzău. Acest turneu a oferit o platformă pentru jucătorii de padbol din România în care să-și demonstreze abilitățile și să concureze cu jucători din alte orașe. Meciurile au fost transmise live, integral, baza sportivă Flux Arena Craiova punând la dispoziție toată logistica necesară unui turneu de nivel.

Felicitări organizatorilor și participanților, care au contribuit, cu toții, la succesul înregistrat de prima etapă a Romanian Padbol Tour din acest an.

IATĂ CLASAMENTUL PRIMELOR 4 ECHIPE

Loc 1 – Olivian Surugiu/Victoraş Popescu/Bogdan Raducan – Flux Arena Craiova

Loc 2 – Laurențiu Dinuică/Răzvan Ciobanu – Flux Arena Craiova

Loc 3 – Mugurel Vrabie/Turnea Gabriel/Valentin Andrei – Padbol Giurgiu

Loc 4 – Mihai Țiplic/Aurel Voicu – Pro Win Târgovişte

Felicitări și echipelor de pe podium, este o performanță remarcabilă să câștigi un turneu sportiv și să fii recunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători de Padbol din România.

PODIUM TURNEUL OLTENIEI 2023

CARE A FOST SURPRIZA TURNEULUI

Surpriza turneului a fost făcută de echipa de juniori de la Cugir, Kiss Robert și Bura Daniel, care a reușit să facă o figură frumoasă în turneu și a luptat cu mult curaj împotriva unor echipe mai experimentate. Este de remarcat faptul că padbol-ul este un sport care încurajează participarea tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv a tinerilor și a copiilor, și că echipa de juniori de la Cugir a reușit să profite de această oportunitate și să se ridice la nivelul competiției. În plus, faptul că această echipă a pierdut greu în sferturi cu finalista turneului sugerează clar că aveau potențialul de a ajunge și mai departe în competiție. Acest lucru arată că padbol-ul poate fi un sport foarte echilibrat și imprevizibil, unde orice echipă poate câștiga, indiferent de vârsta sau experiența jucătorilor!

CE EVENIMENTE URMEAZĂ

După Turneul Olteniei, urmează turneele Munteniei, Bucovinei, Ardealului, Moldovei și Banatului, fiecare cu propriul lor oraș-gazdă. Acest sistem itinerant al turneului oferă oportunitatea jucătorilor și fanilor din diferite orașe din România să participe și să se bucure de competiție și divertisment. Fiecare turneu este o oportunitate pentru jucători să-și îmbunătățească abilitățile și să lupte pentru câștigarea titlului de campion la Romanian Padbol Tour. 

Cupa României la padbol se va desfășura în luna septembrie, în Complexul Național Lia Manoliu, situat lângă Arena Națională din București. Această competiție reprezintă un moment important în calendarul de padbol din România și adună la un loc cele mai bune echipe din țară pentru a lupta pentru titlul de campion național. Întrucât Complexul Național Lia Manoliu este unul dintre cele mai importante centre sportive din țară, acesta oferă condiții excelente pentru desfășurarea competiției, inclusiv  3 terenuri de padbol moderne și bine întreținute. Cu siguranță, evenimentul va fi urmărit cu interes de fani și de iubitorii de sport din toată țara.

CE PLANURI ARE FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE PADBOL

Ca model de sport inovator,  în România, padbolul începe să câștige popularitate și să devină o activitate preferată de mulți sportivi și entuziaști ai sporturilor de echipă. Recenta înființare a Federației Române de Padbol va  contribuii la dezvoltarea acestui sport și poate crea o platformă mai amplă pentru competiții și evenimente naționale și internaționale. 

“Pe lângă Romanian Padbol Tour, vom organiza și alte competiții de padbol la nivel local, regional și național în România. În aceste competiții sunt implicate cluburile locale, organizațiile sportive și Federația Română de Padbol, cu scopul comun de a crește aria de selecție a jucătorilor și de a populariza acest sport . Competițiile de nivel secund pot fi o oportunitate pentru jucătorii mai tineri sau mai puțin experimentați să câștige experiență și să își îmbunătățească abilitățile, astfel încât să poată concura în viitor la un nivel mai înalt.

Este adevărat, susținătorii și sponsori sunt esențiali pentru dezvoltarea și succesul oricărei organizații sportive, inclusiv pentru  Federație Română de Padbol, și le mulțumim tuturor celor care ne sunt alături” ,declară Elisabeta Gherghișan, președinta Federației Române de Padbol.

Partenerii evenimenului au fost Federatia Romana de PadbolBaza Sportivă Flux Arena Craiova, Electroflux Craiova, Kraft, Feroneria, PresaDeAzi.roStirileOlteniei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.