CHARTER AVION CRAIOVA -EGIPT!

Chiar dacă vara a trecut, nu înseamnă că nu ne putem încă gândi la vacanţă. Soarele este generos cu noi, astfel că putem să petrecem clipe minunate pe plajele însorite în continuare.

Sunt multe opţiuni de vacanţă, iar agenţia noastră de turism din Craiova, Duo Travel, îţi oferă cele mai bune variante. Îţi poţi alege o vacanţă în Egipt, Maldive, Grecia, Turcia, şi multe alte zone deosebite.

Acum poţi chiar să călătoreşti cu un charter Craiova Hurghada, Aeroportul din Craiova având zbor direct către această destinaţie şi nu numai. Te poţi delecta pentru câteva zile în această frumoasă locaţie din Egipt.

O noua ruta a fost introdusa de pe aeroportul din Craiova direct catre Dubai. Da, este adevarat! Din aceasta toamna puteti lua charter avion Craiova Dubai pentru o vacanta de vis.

Sunt multe detinatii deosebite unde poţi ajunge cu avionul chiar din Craiova. Poţi călători cu un charter Antalya din Craiova astfel în câteva ore poţi fi pe plaja liniştită savurând o îngheţată. De asemenea, însorita Creta te aşteaptă să faci baie în apele ei limpezi şi strălucitoare. Poţi ajunge imediat acolo cu un charter avion din Craiova, scurtând deplasarea lungă cu maşina, cu ore bune.

Fie că îţi doreşti să prelungeşti vacanţa de vară cu un sejur la mare, fie că te pregăteşti de Revelion 2022 sau să petreci Crăciunul împreună cu familia într-o staţiune deosebită, agenţia noastră de turism vă stă la dispoziţie.

La Duo Travel găseşti cele mai bune oferte pentru charter pe Turcia, Grecia, Spania, Italia, şi multe altele, circuite în orice colţ al lumii, sau cazare individuală România, Bulgaria, Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.