Cea mai bună apă de gură – Tipuri de apă de gură apreciate

Din fericire, există o mulțime de produse grozave care vă vor ajuta să vă împrospătați respirația în cel mai scurt timp. Fie că alegi o apă de gură pe bază de plante sau una mentolată, depinde de preferințele tale personale. Haideți să intrăm în mai multe detalii despre ceea ce face o apă de gură perfectă și cum vă poate schimba viața în bine.

Apa de gură din plante

Atunci când aveți un miros oral neplăcut, nu este neapărat pentru că aveți o infecție bacteriană a gingiilor sau respirație urât mirositoare. În schimb, problema ar putea fi o gură uscată cauzată de lipsa de salivă (care este responsabilă de curățarea cavității bucale). Apa de gură pe bază de plante este ideală pentru a aborda această problemă, deoarece vine cu un conținut bogat de uleiuri esențiale și extracte din plante care sunt excelente pentru o gură sănătoasă.

Apa de gură cu mentă

Apa de gură mentolată este, probabil, cel mai popular tip de clătire orală de pe piață. Dacă ești o persoană care se bucură de gustul și mirosul puternic de mentol, atunci vei fi în raiul igienei orale cu acest tip de produs. Ceea ce este grozav la cea mai bună apa de gură mentolată este că acestea vin într-o varietate de arome, de la clasica mentă la fructe tropicale. Dacă rutina ta zilnică de igienă orală este ușor deficitară, atunci o apă de gură mentolată îți va lăsa gura proaspătă, curată și confortabilă.

Apa de gură pe bază de alcool

Apa de gură pe bază de alcool este tipul de clătire orală care este adesea folosită de stomatologi și medici în timpul tratamentului. Acestea sunt ape de gură puternice care sunt folosite pentru a ucide bacteriile și pentru a dezinfecta cavitatea bucală. Din cauza conținutului ridicat de alcool, în general nu sunt recomandate pentru utilizarea zilnică. În schimb, sunt folosite cel mai adesea înainte de masă sau înainte de a merge la culcare. Ceea ce este grozav la apa de gură pe bază de alcool este faptul că acționează foarte rapid și pot combate chiar și cele mai grave tipuri de mirosuri orale în doar câteva secunde.

Alte tipuri de apă de gură

Există și alte câteva tipuri de apă de gură pe care ar trebui să le cunoașteți. De exemplu, apa de gură antibacteriană este foarte asemănătoare cu apa de gură pe bază de alcool. Deși au un gust mai puțin intens decât primele, sunt totuși foarte puternice. Ca atare, sunt recomandate pentru a fi folosite doar de câteva ori pe săptămână. Un alt tip de clătire orală este o apă de gură pentru albirea dinților. Acest produs este folosit pentru a obține dinți mai strălucitori și mai albi, dar trebuie folosit în combinație cu pasta de dinți și alte produse de igienă orală. După cum puteți vedea, există multe tipuri diferite de apă de gură. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați câteva tipuri diferite pentru a vedea care vă place cel mai mult. De acolo, puteți stabili care este cel mai bun pentru rutina dumneavoastră de igienă orală.

Cea mai bună apă de gură este cea care îți lasă gura cu o senzație și un miros proaspăt. Pentru a găsi acest produs, trebuie să știi care sunt cele mai bune ingrediente și ce alte caracteristici ar trebui să cauți la un produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.