Beneficiaza de servicii de scanare 3D de la Eurosurvey

Eurosurvey este una dintre cele mai experimentate si renumite companii de masuratori terestre si cadastru din tara. De peste 14 ani demareaza activitati in acest sens si este partener de succes a numeroase proiecte de constructii si nu numai. Au coordonat si au furnizat informatii de baza, tehnice si legale, pentru lucrari de mare amploare precum: hoteluri de renume din tara, vile impunatoare, blocuri de mari dimensiuni, etc.

Fiecare dintre aceste activitati necesita anumite schite si planuri care sa le serveasca drept ghid de actiune. In acest sens, scanarea laser 3D este o procedura prin intermediul careia se pot obtine in timp record toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe lucrarile intr-un mod eficient si sigur.

Care sunt beneficiile unei scanari 3D

Inca de la o prima realizare a acestui procedeu se pot obtine modele digitale 3D complete pentru cladiri sau obiecte, care sunt extrem de importante pentru inginerii arhitecti si mai ales pentru constructori. Prin intermediul acestor proiectii vor putea realiza masuratori cu precizie maxima, pe distante de pana la 340 de metri.

Avand la dispozitie toate aceste informatii generate, specialistii vor putea realiza cu maxima usurinta proceduri de  reamenajare si restaurare chiar si in cazul unor cladiri vechi si sensibile. Un alt avantaj este faptul ca poate detecta si semnala zonele care, desi nu se poate observa cu ochiul liber, au fost afectate masiv de degradare si in acest fel se va putea actiona in consecinta, fara a afecta valoarea acesteia.

Tot cu ajutorul acestor tehnologii se pot obtine sectiuni transversale si longitudinale ale anumitor elemente vizate. Acest lucru este important deoarece genereaza o imagine de ansamblu asupra intregului imobil vizat, furnizand detalii precum grosimea peretilor sau a zidurilor, calitatea structurilor de rezistenta, etc.

Nu in ultimul rand, aceste proiectii pot fi utilizate si pentru a genera simulari ale rezultatelor vizate. Cu alte cuvinte, permite specialistilor sa vada daca, in forma sa finala, lucrare dispune de toate elementele vitale, realizate corect, sau daca are nevoie de mai multe ajustari pentru a atinge standardele dorite.

Preturi stabilite in functie de proiect

Pentru ca ne dorim relatii profund transparente cu fiecare dintre clientii nostri, stabilim preturile in functie de complexitatea proiectului, tinand totusi cont de cateva directii generale. Astfel, in vederea stabilirii unui pret concret, va fi nevoie sa solicitati o oferta personalizata, pentru fiecare serviciu ce presupune scanarea laser 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.