BCA – ul, un materiale cu multe proprietati avantajoase

Ce trebuie sa cunosti despre BCA

bca

BCA este un material folosit in sectorul constructiilor pentru realizarea zidariei. Acest material este cunoscut si sub numele de beton poros autoclavat, dar este rar mentionat in acest fel. Reprezinta o solutie inovatoare care te poate ajuta sa obtii structuri durabile la un raport calitate-pret foarte bun.

BCA este compus din 5 compusi naturali, inclusiv ciment, nisip, var, apa si gips. Deci este un material complet ecologic care protejeaza bine zidaria de mucegai si umiditate, dar poate fi folosit si la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate cu protectie foarte buna.

Cum se instaleaza BCA in cel mai eficient mod?

Iata cateva semne care sa va ajute sa instalati BCA in cel mai eficient mod:

  • Pentru a economisi timp, cumparati un adeziv special pentru acest material;
  • Cand plasati primul rand, asigurati-va ca nu exista denivelari;
  • Praful rezultat trebuie indepartat intotdeauna;
  • Pentru cele mai bune rezultate, potriviti placa de BCA cat mai precis posibil.

Cati bani poti economisi daca construiesti cu BCA?

BCA este cel mai usor material de zidarie produs in Romania, ceea ce este deosebit de important in ceea ce priveste economisirea din multe puncte de vedere. Drept urmare, cheltuiti mai putin pe transport, deoarece puteti incarca mai multi paleti intr-un singur transport, limitand numarul de drumuri intre depozit si santierul unde este construita casa.

Prin reducerea fortei de munca necesare la fata locului, cheltuiti mai putini bani pentru manipulare si punere in functiune. In plus, prelucrarea simpla a materialelor de beton poros autoclavat nu necesita instrumente si echipamente foarte scumpe.

De asemenea aceste elemente au o structura de tip fagure formata din milioane de microcelule cu aer care actioneaza ca izolatori termici asa ca daca folosesti grosimea BCA nu vei avea nevoie de termoizolatie suplimentara deci in sensul vei economisi bani minim 35 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.