PADBOL, UN SPORT NAȚIONAL CONFIRMAT – FIȚI CU OCHII PE CUPA ROMÂNIEI LA PADBOL, ÎNCEPE VINERI!

ORGANIZATOR: ASOCIAȚIA ROMÂNA DE PADBOL

PERIOADA: 16-17 septembrie

LOCAȚIA:  Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu”

Padbolul a devenit cunoscut in Romania în 2015, fiind adus de Elisabeta Gherghișan, presedintele Asociației Române de Padbol (federație națională în constituire).

De atunci padbolul a crescut prin numeroasele circuite naționale organizate, participari internaționale, dar și infrastructură, fiind astazi una dintre cele mai tinere federații sportive avizate de Ministerul Sportului.

În weekendul 16-17 septembrie, terenurile de padbol din incinta Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” vor gazdui cea de-a doua ediție a Cupei României la Padbol. La startul competiției se vor alinia 24 de echipe, venite din cele mai indepărtate colțuri ale țării.

Vineri, intre orele  9.00 și 18.00  se desfășoară  meciurile din grupe,  iar cele mai  bune echipe se vor califica pentru fazele finale. Acestea se vor disputa sâmbătă, 17 septembrie, și vor stabilii câștigătoarea Cupei României 2022.

Intrarea la terenuri este liberă  pentru toți iubitorii sportului, având posibilitatea să simtă îndeaproape dinamismul jocului de padbol și spiritul de competiție.

Fazele finale vor putea fi urmărite și live, pe pagina de facebook Padbol Romania, sâmbătă, 17 septembrie, intre orele 9.00 și 15.00,  însoțite de explicații de specialitate oferite de unul dintre cei mai experimentați comentatori de fotbal din Romania.

Partenerii acestei ediții ai Cupei României la Padbol  sunt Ministerul SportuluiCSN Lia Manoliu,  Alexandrion Group, Pro Sport 10, Joma Sport, Presa de AziMetropola TVSport Total FM și altii.

Mai multe despre noul sport pe www.padbol.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.