Autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Polonia,  descoperit și indisponibilizat la frontiera cărășeană

            În data de 08.07.2024, în jurul orei 14:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș, judeţul Caraș-Severin s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6 Avant, înmatriculat în România.

            La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Polonia.

            Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu știa faptul că mașina se află în atenţia autorităților și, totodată, că el a cumpărat-o din România.

            În cauză, poliţiştii de frontieră cărășeni efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun. Mijlocul de transport în valoare de aproximativ 20.000 euro a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Agent șef principal depoliţie

LEȘ MIHAELA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.