accidente arad

Tragedie pe şoseaua de centură a Caransebeşului: Un mort şi şase răniţi în urma unui grav accident rutier

O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite într-un accident rutier grav petrecut duminică după-amiază pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul a implicat trei autoturisme.

În total, şapte persoane se aflau în cele două maşini implicate, una dintre ele fiind declarată decedată, iar celelalte şase fiind extrase şi tratate medical la faţa locului înainte de a fi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul unuia dintre autoturisme, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. În cel de-al treilea autoturism implicat erau cinci persoane, inclusiv doi minori, care nu au suferit răni majore.

Pentru intervenţie, patru echipaje de pompieri militari şi două ambulanţe SMURD au fost mobilizate la faţa locului. Potrivit poliţiei, investigaţiile preliminare sugerează că accidentul s-a produs în timp ce o femeie de 46 de ani a încercat să depăşească un alt autoturism, intrând în coliziune frontală cu un vehicul care circula în sens opus.

Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi pentru alcool şi substanţe psihoactive, iar rezultatele au fost negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.