Alegerea culorii pereților pentru dormitor

Alegerea culorii pereților pentru dormitor

Daca va ganditi sa renovati zona de dormit , sfatul nostru este sa incepeti sa alegeti culoarea potrivita pentru peretii dormitorului dumneavoastra. Dar cum alegi cea mai potrivită culoare ? Cu siguranta dormitorul este sinonim cu odihna si relaxare. Prin urmare, sugestia noastră ar fi să alegeți o culoare liniștitoare pentru a picta și a decora pereții dormitorului dumneavoastră . In acest fel vei obtine un loc in care iti poti reincarca energia intr-o seninatate totala.

De fapt, atât mobilierul, cât și culoarea unui perete vă pot influența starea de spirit , îmbunătățindu-vă sau înrăutățindu-vă starea de spirit. Unii aleg să urmeze regulile Feng Shui pentru a mobila dormitorul, o artă străveche chineză care ar ajuta la obținerea unei atmosfere liniștite și a unei vieți fericite acasă.

Dacă într-adevăr nu te poți decide între două culori, de ce să nu optezi pentru ambele nuanțe ?
Una dintre ultimele tendințe in design interior case este să vopsiți dormitorul în două culori. Evident, vă sfătuim să combinați nuanțe care se potrivesc bine între ele.

Dacă vrei să dai o notă de culoare peretelui , fără a exagera, încearcă să combini o a doua culoare cu albul.

După cum puteți vedea din acest exemplu, peretele gri perlat se potrivește perfect cu culoarea deschisă pentru un rezultat relaxant și echilibrat.

Pereții dormitorului taupe

Culoarea gri porumbel este una dintre cele mai folosite culori pentru zona de dormit . Puteți alege dintre numeroasele nuanțe de gri porumbel și vopsiți pereții dormitorului în această culoare pentru a obține un mediu cu o atmosferă senină, dar trendy.

Daca alegi culoarea gri porumbel pentru a vopsi peretii dormitorului tau, sfatul nostru este sa folosesti elemente de mobilier in nuante neutre .

In acest fel intreaga zona de dormit va transmite o senzatie placuta de relaxare.

Albastru bebeluș pentru pereții dormitorului

Una dintre opțiunile pe care le puteți alege pentru a le folosi pentru pereții dormitorului este albastrul bebeluș.

Combinând-o cu elemente metalice, precum aurul, vei obține o zonă de dormit cu aspect rafinat.

Pereții din dormitor sunt albastru din hârtie de zahăr sunt perfecti dacă scopul este de a crea o atmosferă modernă și tinerească.

Pereții dormitorului în culori pastelate

Atunci când sunt combinați cu mobilierul potrivit, pereții dormitorului în culori pastelate pot dezvălui surprize plăcute. Cu o nuanță roz , de exemplu, poți combina un verde pădure, astfel încât să echilibrezi redarea culorii într-un mod excelent.

Pentru un dormitor luminos și vesel , una dintre culorile pastelate pe care ar trebui să o alegeți pentru a picta pereții este portocaliu . Perfect dacă mobilierul tău este din lemn și dacă există mai multe elemente deschise la culoare.

Culoare petrol pentru pereții dormitorului

Dacă culoarea petrol pare prea mult de folosit pentru întreg dormitorul , de ce să nu încerci să o alegi doar pentru a picta un perete al camerei ?
Culoarea petrolului este proaspătă și plină de viață, ideală pentru unul cu o aromă contemporană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.