Drinuniforma

Uniforme medicale care asigură protecție și comfort întrega zi

Cu toții am auzit zicala, dacă alegi un loc de muncă pe care îl iubești, atunci nu vei mai lucra niciodată o zi din viața ta. Aceeași logică se aplică și uniformelor medicale pe care le porți: Cumpără și deține costume medicale pe care le iubești și îți va face plăcere să te îmbraci în fiecare dimineața când pleci la muncă. Respectați câteva elemente de bază atunci când vă alegeți costumele medicale și veți fi pe drumul cel bun.

Materiale performante pentru confecția uniformelor medicale

Majoritatea dintre noi avem o aversiune pentru călcatul hainelor. Și ghiciți ce – nu există niciun motiv în lume pentru care ar trebui să trebuiască să faceți acest lucru, cu opțiunea de a alege țesături tehnice avansate. Poliesterul este o astfel de țesătură, acesta este frecvent utilizat în îmbrăcăminte astăzi, din cauza unor avantaje distincte pe care le are față de bumbacul tradițional. Este ușor și rezistent la umezeală, își păstrează culoarea și nu se micșorează după spălarea repetată. De asemenea rezistă petelor mai bine decât bumbacul și poate rezista și la o mare uzură. Pe scurt, poliesterul este sinonim cu îngrijirea ușoară și performanța ridicată. Ceva ce ar trebui să cauți într-o uniformă medicală pe care o porți zi de zi. Doar se spală și se usucă, fără a se șifona.

Modelul potrivit

Să recunoaștem, fiecare om are un alt tip de corp. Uniformele medicale pentru bărbați, de exemplu, ar trebui să aibă unghiuri drepte și linii drepte, pentru a se conforma figurii tipice masculine și pentru a te face să arăți puternic. Alege halate medicale care au detalii, cum ar fi buzunare pătrate și cusături care accentuează umerii. De asemenea, dacă doriți să evitați cu orice preț decolteul, forma în V a halatului nu ar trebui să meargă sub linia axilei, dacă doriți să păstrați un aspect profesional. Pentru un plus de protecție și confort, luați în considerare purtarea unui tricou pe sub halat.

Umiforma medicală trebuie să fie comodă

Studiile au arătat că îmbrăcămintea poate afecta performanța unei persoane, motiv pentru care coeficientul de confort este un factor cheie atunci când vine vorba de alegerea uniformei medicale potrivite. Cât de confortabile pot fi costumele medicale, te întrebi? Răspunsul este: extrem. Cu atât de multe țesături avansate, nu există nici o scuză pentru ca acestea să nu fie 100% confortabile în aceste zile. Uniformele sunt realizate dintr-o țesătură performantă, care se simte mătăsoasă și moale și îți oferă confortul de care ai nevoie de-a lungul unei zile lungi de muncă.

Protecția este indispensabilă

Voi sunteți cel mai mare atu al vostru, așa că asigurați-vă că găsiți uniforme medicale care vă vor proteja pe măsură ce luați parte la actul medical. Materialele folosite pentru producerea echipamentelor medicale au caracteristici speciale, care răspund normelor în vigoare impuse atât de Uniunea Europeană cât și de legislația internă. Stofele utilizate contribuie la menținerea igienei sanitare și sunt prietenoase cu cadrele medicale și personalul auxiliar care le poartă. Toate articolele medicale sunt însoțite de certificate de conformitate, instrucțiuni de utilizare și garanție care atestă calitatea excepțională.

Un costum medical trebuie să fie versatil și să poată fi purtat în deplină siguranță, cu aceiași lejeritate în sala de operație, salonul de consult sau în zona de triaj. Fibrele folosite sunt tratate astfel ca șansele de răspândire a bolilor și a infecților sunt minimizate. Tehnologia folosită permite purtarea confortabilă a uniformelor medicale pentru perioade îndelungate. Croiul este unul prietenos și contribuie la bunăstarea personală a celui care îl poartă, fără a împiedica și a crea disconfort în timpul desfășurării actului medical. Pentru că știm cât de dificil și de periculos poate fi procedeul de îmbrăcare și dezbrăcare a uniformei medicale în cele mai sigure condiții, există modele care să faciliteze aceste operațiuni. Astfel pericolul de contaminare este minimizat. Bluzele și halatele care completează uniformele sunt prevăzute cu fermoare care facilitează îmbrăcare și dezbrăcarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.