5 obiective turistice de neratat în Israel

Israel este cunoscut ca fiind pământul făgăduinței, asta deoarece este o zonă geografică care e prezentată în Biblie ca fiind pământul promis de Dumnezeu lui Moise. În prezent, Israel este o zonă turistică căutată de istorici și turiști din întreaga lume, asta pentru locurile care merită vizitate în această țară. Iată o listă cu 5 obiective turistice care merită văzute în Israel.

  1. Deșertul Iudeii

Deșertul Iudeii este o locație deosebită din Israel, o locație care oferă priveliști spectaculoase, având un relief variat, cu munți, dealuri de cretă, stânci sau canioane. De asemenea, această zonă este vestită și pentru siturile istorice și pentru mănăstirile sale. Turiștii pot afla totul despre Israel și frumusețile pe care le oferă această țară dacă optează și pentru serviciile ghidurilor turistice, asta pentru a cunoaște cât mai multe detalii interesante legate de zonele vizitate.

  1. Nazareth

Orașul Nazareth are o semnificație religioasă foarte importantă și este și cel mai mare oraș din Galieea. Credincioșii care vor să meargă în pelerinaj în acest oraș vor descoperi locul în care a fost crescut Iisus Hristos, motiv pentru care Nazareth este denumit și leagănul creștinătății. Piața locală și străzile din Nazareth reprezintă locuri de vizitat datorită atmosferei deosebite. 

  1. Tel Aviv

Turiștii care ajung în Israel trebuie să includă în itinerariul de vacanță și orașul Tel Aviv, centrul financiar al țării. În cazul în care se caută o zonă populată de turiști din întreaga lume, dar și plaje cu adevărat superbe, Tel Aviv reprezintă o locație de neratat. De asemenea, tot în Tel Aviv se află și opera națională, dar și orchestra filarmonică. 

  1. Ierusalim

Aflați în pelerinaj sau pur și simplu în vacanță, turiștii care ajung în Israel trebuie să viziteze și orașul Ierusalim, un oraș care a trecut prin atacuri violente de-a lungul istoriei, dar care a rezistat și a continuat să reprezinte centrul a trei religii importante: creștinism, iudaism și islamism. Tot în acest loc, turiștii pot să viziteze Biserica Sfântului Mormânt și alte locuri prin care a trecut Iisus Hristos. Ierusalismul este un oraș vizitat de milioane de turiști anual. 

  1. Marea Moartă

Marea Moartă este cea mai sărată apă din lume, motiv pentru care are și această denumire. Despre apa și despre nămolul din Marea Moartă se spune că au proprietăți terapeutice incredibile, așa că turiștii care ajung aici își rezervă camerele cu mult timp înainte de a ajunge în zonă. De asemenea, Marea Moartă este specială pentru faptul că e și cea mai joasă formă de relief de pe glob. 

Israel este considerată o țară sfântă și tocmai de aceea este vizitată de pelerini din întreaga lume. Odată ajuns acolo, în calitate de turist sau pelerin, vei descoperi priveliști senzaționale, dar și locații cu semnificație istorică foarte importantă. Alături de un ghid turistic experiementat, merită să descoperi locurile atât de importante în istoria creștinismului, dar și locații deosebite datorită reliefului. În Israel poți să descoperi atât monumente și clădiri istorice importante pentru istoria omenirii, dar și plaje exotice, cu o ambianță specifică Orientului Mijlociu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.