Platforma Zizam – Distribuție Eficientă și Prețuri Corecte pentru Industria HoReCa

Începând din această lună, zizam va funcționa ca cea mai mare platformă de business to business dedicată industriei horeca din România . Toate restaurantele din țară  își pot comanda direct din platformă, pot alege zilele de distribuție și pot urmări rutele zizam, obținând astfel un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă și preț corect. 

Disponibilă momentan doar pentru județul Brașov, platforma zizam este gândită ca zonă de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv Carmolimp și oferă mâncare gătită de la 16 branduri proprii și produse ale fabricii Carmolimp, inclusiv mezeluri și mâncare gătită, la cele mai bune prețuri din piață. 

Dezvoltatorii platformei au șuntat lanțul de desfacere, reușind să ofere cumpărătorilor prețuri chiar și cu 60% mai mici și crescând calitatea produselor și susțin că acesta este comerțul viitorului.

Comerțul viitorului- restaurante fără bucătari și mâncare direct de la producător în farfurie

Folosind internetul și infrastructura deja existenta, Valentin Șoneriu susține că va revoluționa întreaga piață de desfacere a mâncării din România.  Platforma Zizam funcționează atât ca un disruptor în lanțul care includea oameni de vânzări și magazine, dar și ca un spațiu de recompensă extrem de atractiv pentru fiecare dintre consumatorii finali.

“Platforma Zizam promite mâncare bună la cel mai corect preț de pe piatã, intrucât cercetează și dezvolta procese tehnologice de obținere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse,  pentru a deveni un disruptor pe piață, bazându-se pe corectitudine și inovare și pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce privește calitatea cât și în ce privește produsele. Și, îndrăznesc să spun că pentru prima oară în istoria postdecembristă, Zizam oferă și va oferi întotdeauna corectitudine. (Valentin Șoneriu)

 Carmolimp a lansat, la începutul acestei luni, un concept unic de distribuție a mâncării gătite, care permite restaurantelor sa funcționeze fără bucătari. 

Platforma on-line: singura varianta de a păstra prețul corect

“Am stabilit deja ca 60% din prețul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanțul de distribuție. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preț corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat zizam mai întâi în zona Brașov si acum lansam platforma business to business pentru toata țara. Restaurantele își vor putea alege zilele de livrare, traseele mașinilor sunt publice, comenzile se dau prin platforma. Mai ușor de atât- pentru clienti, și mai complicat pentru noi :)-, nu se poate.” (Valentin Șoneriu). 

CarmOlimp este, în prezent, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria locală HoReCa. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită. De asemenea, aceasta mai deține și ferme de animale, dar și un abator. CarmOlimp a fost fondată în anul 1993.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.