Lanțul Dulcinella se Extinde: Noi Locații în Promenada Mall și Mega Mall București

În aceasta lună, 4 noi locații se deschid în București, Iași și Suceava.

Brandul Dulcinella, venit din Republica Moldova și prezent în România din anul 2019, anunță extinderea rețelei de cofetării în București, Iași și Suceava. 

Cofetăriile s-au deschis în locații centrale, tip mall, au creat 16 noi locuri de muncă și au necesitat împreună o investiție de peste 300.000 de euro.

“Deschiderea de noi locații face parte din strategia noastră de expansiune. Scopul nostru este să valorificăm la maximum potențialul brandului prin locații cu vizibilitate, trafic și facilitate pentru clienți cât mai mari, astfel încât să putem dezvolta, pe termen lung, brandul Dulcinella la nivel național. Mai mult decât atât, în noul plan de dezvoltare pe care îl avem punem accent pe noutate, adaptabilitate, dar și pe o cultură organizațională functională, oferind beneficii extra pentru angajați și încercând constant să ii ajutăm să crească alături de noi.” (Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella)

Cu ocazia noilor cofetării, Dulcinella lansează 5 produse noi dedicate noilor locații

Profiterolul, platourile de prăjituri premium, eclerele și gogoșile umplute vor fi noile vedete ale acestor săptămâni, fiind proaspăt lansate în toate cele 20 de cofetării din țară.

“Studiem constant comportamentul de consum al romanilor in materie de dulciuri produse de patiserie si reusim sa ne adaptam destul de rapid la tendintele actuale. Asa am lansat cele 5 produse noi, fiind unele dintre cele mai consumate dulciuri de către români. Ne bucurăm de atenția și dragostea pe care  fiecare client le-a oferit locațiilor Dulcinella în ultimii 5 ani și credem că România este o piață excelentă care și-a atins abia 25% din potențial în privința segmentului de dulciuri și produse de patiserie de calitate.”(Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella)

Dulcinella la București

În București, noile locații Dulcinella s-au deschis în Promenada Mall și Mega Mall, venind sa completeze celelalte 5 locații din capitală – Grivița, Ștefan cel Mare, Pantelimon, Iuliu Maniu și Brâncoveanu.

Dulcinella în Moldova

În zona istorică a Moldovei, cele două noi puncte Dulcinella s-au deschis în Iulius Mall Suceava și Palas Iași.

Pe lângă acestea, grupul Dulcinella mai are magazine în Bacău, Botoșani, Roman, Piatra Neamț, Pașcani și Fălticeni.

Dulcinella este un brand fondat în anul 2005, în Republica Moldova. Din 2019 s-a extins și în România cu peste 20 de magazine proprii în 10 orașe, dintre care 7 locații în București, având fabrica la Târgu Neamț și peste 120 angajati. Din 2024, aceasta este deținută de Cornelius H Group, un fond de investiții din Marea Britanie cu rădăcinile tot în Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.