Tabla zincata | Vezi pentru ce este util acest material

Tu stii ce este aceasta tabla zincata?

Tabla zincata este un material extrem de eficient si poate fi achizitionata intr-o varietate de dimensiuni si grosimi, ceea ce face usoara integrarea in multe proiecte de constructie. Achizitionand acest material, veti beneficia de versatilitate si calitate inalta economisind in acelasi timp bani.

tabla zincata

Tabla zincata este un material din otel care a fost zincat, cu un strat protector. Acest proces presupune acoperirea materialului cu un strat de zinc, care ofera protectie impotriva coroziunii. Cu aceasta combinatie de metal, tabla zincata beneficiaza atat de duritatea otelului, cat si de proprietatile de protectie anticoroziva ale zincului, crescand durabilitatea produsului finit.

Avantaje cunoscute

Expertii spun ca acest material (tabla zincata) nu rugineste niciodata! In plus, daca este utilizat in interior, durata sa de viata este de 10 ori mai mare decat cea in exterior. Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat rezistenta foii este mai buna. Acest material este potrivit pentru multe proiecte, cum ar fi constructia de acoperisuri, poduri sau masini.

Se recomanda finalizarea racordarii tablelor zincate cu ajutorul suruburilor si niturii. Poate fi sudat, dar stratul de zinc va fi afectat de acest proces din cauza temperaturii mai scazute de topire a zincului.

Daca urmeaza sa o taiati, se recomanda o ghilotina si o foarfeca pentru a impiedica supraincalzirea hartiei. Daca il taiati cu o indoire, puteti deteriora zincul si ii puteti pierde proprietatile.

Cumparati cu incredere produse de calitate Marola!

Marola este un magazin de produse pentru constructii specializat in diverse domenii. Indiferent de material de care ai nevoie, il poti gasi la Marola. Puteti comanda online sau sunand la un numar de telefon de pe site.

Amintiti-va, tabla zincata ofera durabilitate datorita stratului protector de zinc, rezistentei la coroziune si rentabilitatii. Vei avea un raport de calitate – pretul corect si in favoarea ta. Drept urmare, proiectul dumneavoastra se va bucura de rezistenta pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.