Stailer, acum disponibil pentru un public mai larg

Pe măsură ce viața modernă își spune cuvântul, pe măsură ce noi tehnologii încep să fie tot mai mult prezente în viețile noastre ne dăm seama cât de bine este să ne bazăm pe online. De când cu pandemia ne-am dat seama, practic, că putem digitaliza mai multe din activitățile pe care le desfășurăm. Iar când vine vorba despre mersul la salon, în mod cert pregătirile, programările pot fi digitalizate.

Stailer a apărut din nevoia publicului de a digitaliza programările. La început, cei care se puteau bucura de această metodă facilă de programare erau clujenii. Acum însă, Stailer este disponibil pentru un public mai larg, pentru cei din București, Timișoara, Oradea sau Iași de asemenea.

Cine poate folosi Stailer

Suntem tentați să credem că tinerii sunt mai atrași de noutăți, că generația de adolescenți de acum este mai predispusă la schimbări mai rapide. Stailer își propune să fie ușor de folosit de către toată lumea. Nu este mare filozofie să accesezi pagina și să cauți spre exemplu salonul Cutarescu din Bucuresti dacă ai mai fost aici sau ai auzit de această locație și te-ar interesa să  te programezi aici. Urmezi câțiva pași pentru a seta totul și imediat după primești confirmarea.

Oricine poate folosi Stailer fără prea mult efort. Pentru cei care cred că se vor folosi des de această platformă ideal ar fi să își creeze un cont aici. Astfel, vor avea parte de avantaje în plus, cum ar fi posibilitatea de a seta remindere pentru programările făcute. Însă chiar și fără cont doritorii pot folosi această platformă ori de câte ori este nevoie. Detalii suplimentare aici.

Cât te costă să fii mai eficient în programările pe care le faci

Nimic. Stailer oferă acces gratuit tuturor și este în avantajul ambelor părți implicate, atât a celor care caută un salon de hair and beauty, cât și a saloanelor înscrise aici care au nevoie de clienți. Pentru accesul la acele setări extra, ce îți permit să gestionezi programările ca și când ai avea o agendă online, nu ai nevoie de plată, de achitat vreo taxă.

Singura condiție este să accesezi pagina de pe un device conectat la internet. Poți face asta oricând, adică în orice moment al zilei. Asta pentru că nu depinzi de programul de funcționare al salonului sau de viteză de reacție a recepționerei de la salon ca aceasta să îți preia apelul și să te programeze. Totul este online.

M-am răzgândit, cum anulez o programare?

Dacă se întâmplă ca până la data programării să intervină cine știe ce situație care să te oblige practic să îți modifici orarul poți anula totul la fel de simplu și online. Nu este necesar să suni la salonul respectiv, să revii cu telefon de confirmare sau să anulezi vorbind direct cu un reprezentant.

Nici de data aceasta nu vei avea parte de vreo taxă sau condiționare privind modul de utilizare a platformei. Descoperă totul despre Stailer și încearcă-l!

Contact: email la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.