Publicitate: Conprosta – tratament pentru funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar

Cele mai noi suplimente alimentare Conprosta Tabs și Conprosta Forte sunt disponibile și în România. Obținute printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi, produsele contin extract de polen de rapiță, din Specia Cruciferelor, Brassica Campestis Linn, recoltate de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius.

Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Polenul de rapița contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar. Susține sistemul imunitar, vitalitatea și rezistența organismului, are acțiune antioxidantă; util în caz de oboseală. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Conform studiilor clinice ale producătorului  Grupul Zhejiang și distribuitorului din Serbia al produsului, CONPROSTA® contribuie la îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Din 1985 numeroși consumatori utilizează suplimentul alimentar Conprosta®, obținut din extract de polen de rapiță, obținut pe baza unei rețete tradiționale vechi, printr-o tehnologie modernă, dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang.

Beneficii Conprosta Tabs și Conprosta Forte:

• Funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar;

• Reduce frecvența nicturiei și fortifică rinichii;

• Susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine;

• Fortifică vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența;

• Util în caz de oboseală și antioxidant.

Conprosta® a primit următoarele premii pentru proprietățile sale excepționale:

  • Premiul III pentru dezvoltarea științei și tehnologiei naționale l. 1987.
  • Premiul pentru produs remarcabil al Institutului Național de Administrare Medicală l. 1988.
  • Medalie de aur pentru produse apicole extraordinare la cel de-al 32-lea Târg Internațional de Apicultură l. 1988.
  • Medalia națională de argint l. 1991.
  • Marca internațională tradițională chineză a Institutului Național de Administrare Internațională l. 1995.
  • In 1998, Conprosta® a obținut certificarea FDA în Statele Unite ale Americii.

În ultimii 30 de ani au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta. De 39 de ani Conprosta este utilizată de numeroși consumatori din America, Europa și Asia. La peste 60 de milioane de consumatori s-au ameliorat: funcția renală, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine. De 39 de ani Conprosta® este utilizată de numeroși consumatori din America, Europa și Asia.

SC NatBio Solution SRL este unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova. Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii. Ofertă specială disponibilă acum în  Farmacia Sf. Paul. Adresa: Strada Malcoci nr. 2b, București, Sector 5 și Farmacia Academia – Adresa: Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București, Tel: 021 310 1889.

Mai multe informatii pe https://www.conprosta.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.