Polistiren extrudat – tu stiai despre aceste calitati?

Afla mai multe despre polistiren extrudat aici

Polistiren extrudat este o clasa de materiale izolatoare similare cu cele expandate, dar cu multe proprietati distincte.

polistiren extrudat

Spre deosebire de alte produse, materialul din polistiren extrudat are o rezistenta excelenta la deteriorarea naturala si o fiabilitate mai mare. In comparatie cu alte produse similare, demonstreaza impermeabilitate superioara si o gama de alte proprietati care il disting cu siguranta din punct de vedere calitativ.

Produsul are o istorie lunga pe piata, aparand in anii 50, dar abia 20 de ani mai tarziu a inceput sa fie din ce in ce mai uitilizat in numeroase proiecte de constructii in mediul public dar si privat. Haideti sa aflam in continuare care sunt cele mai cunoscute avantaje ale acestui polistiren extrudat comercializat de noul magazin online de materiale de constructii, Marola.ro.

Beneficiile polistirenului extrudat:

  • Apartine categoriei de produse usoare;
  • Este un bun izolator;
  • Versatil si usor de etichetat;
  • Igienic si sigur datorita compozitiei sale netoxice, ceea ce face imposibila cresterea ciupercilor si bacteriilor pe el;
  • Este impermeabil;
  • Orice tip de polistiren extrudat are un impact redus de carbon;
  • Nu in ultimul rand, este foarte economic.

Acolo unde exista facilitati, orice tip de polistiren extrudat poate fi recuperat si reciclat cu succes la sfarsitul duratei sale de viata.

Daca nu exista infrastructura de reciclare in zona dumneavoastra, trebuie sa stiti ca materialele produselor sunt candidatii ideali pentru recoltarea energiei din sistemele de deseuri datorita puterii lor calorice ridicate.

Ce zone poate izola acest material?

Datorita numeroaselor avantaje ale acestui material denumit polistiren extrudat, exista multe componente care sunt izolate de acest material.

Polistirenul extrudat este folosit pentru izolarea mai multor suprafete si anume: elemente structurale expuse la umiditate ridicata, pereti de fundatie si subsol, pardoseli interioare si exterioare, exterior de cladiri, pereti interiori, acoperisuri, grinzi, spatii frigorifice etc.

Intra acum pe marola.ro si cumpara polistiren extrudat la cele mai bune preturi din online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.