plasa sudata

Plasa Sudata | Afla despre principalele avantaje ale materialului

Ce trebuie sa cunoastem despre plasa sudata?

plasa sudata

Plasa sudata este un material special de constructie din metale grele, cel mai frecvent fiind otelul, care este una dintre cele mai dure si mai cunoscute materii prime. Este diferit de alte produse de acelasi tip, mai intai in forma sa unica.

Este folosit ca o modalitate de armare a betonului in compozite de suprafata care necesita plasa sudata pentru a oferi rezistenta suplimentara.

Fie ca vorbim despre suprafete curbe sau suprafete plane, ochiurile sudate sunt cea mai buna solutie care poate aduce rezultate reusite si creste rezistenta intr-o proportie foarte mare.

Care sunt caracteristicile?

Plasa sudata este fabricata din otel si beneficiaza de calitatea speciala a acestei materii prime. Prin urmare, produsul finit are duritate si durabilitate crescute, rezistenta la tractiune si alungire si are un grad redus de rupere.

Sarma de otel este utilizata pentru a face acest produs. Acestea au forma patrata si vor fi sudate la fiecare intersectie. Dupa lipire, se aplica un strat protector pe acesta pentru a-i creste rezistenta. Datorita structurii sale, plasa sudata ofera un anumit grad de flexibilitate suprafetei pe care este instalata, contribuind astfel la reducerea riscului de fisurare a blocurilor de beton de suprafata.

Plasa de sarma sudata este un material de inalta calitate, cu o durata lunga de viata. Prin urmare, cumpararea acestui produs este o investitie eficienta.

Cum se foloseste acest lucru?

Dupa cum s-a mentionat mai devreme, armarea betonului este una dintre cele mai faimoase utilizari ale acestui material. Cu toate acestea, acesta nu este singurul caz in care plasele sudate sunt utile.

Poate fi folosit in orice tip de cladire pentru a-si creste rezistenta, inclusiv cladirile vechi care trebuie reintarite. Poate fi instalat in diferite moduri, si anume direct pe perete sau cu ajutorul garniturilor din plastic.

In general, procesul de reconsolidare cu ajutorul maerialului de plasa sudata poate include turnarea betonului. Dupa fixarea si umezirea peretelui pentru a fi armat cu garnituri de plastic, betonul este turnat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.