cursuri dezvoltare personala

Orice poveste de succes incepe devreme. Alege sa-ti inscrii copilul la cursuri de dezvoltare personala

Orice parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau. Dar tu stii de ce are nevoie copilul tau?

De multe ori, pubertatea si/sau adolescenta ii ia prin surprindere pe parinti, care se trezesc aproape peste noapte cu un copil plin de personalitate, cu pareri puternice si de cele mai multe ori, distant. Aceea este perioada in care el are nevoie de experienta si ghidarea ta.

Cum il poti pune pe drumul corect catre o cariera de succes?

Observa-ti copilul indeaproape. Este posibil sa descoperi ca este sfios, interiorizat, poate chiar stapanit de anumite complexe care sunt normale la acea varsta. Din pacate, sistemul de educatie nu il poate ajuta suficient, dar tu poti sa o faci. Success Academy, concept unic in Romania, pune la dispozitia copiilor si adolescentilor cursuri de dezvoltare personala.

Pornind de la ideea ca fiecare copil si adolescent are ritmul propriu de invatare si dezvoltare, Success Academy este singura scoala din Romania care are drept principii de ghidare cerintele specifice ale mediului de business.

Intr-o lume exigenta si competitiva, copilul tau va trebui sa-si depaseasca propriile obstacole inainte sa paseasca pe drumul corect catre o viata de succes. Pentru ca cele mai grele lupte pe care le va duce vor fi cu el insusi, de ce sa nu-i dai ocazia sa lucreze la el cat mai devreme in viata? Cursantii beneficiaza de experienta unor traineri extrem de priceputi, care reusesc sa comunice informatia eficient si pragmatic.

Este demonstrat stiintific faptul ca notiunile teoretice se invata cel mai bine punandu-le in practica. Din acest motiv, alegand cursuri de dezvoltare personala, copilul tau va lua contact cu o multitudine de oameni experimentati si va invata atat concepte aplicate despre mediul de business, dar si despre el insusi, intr-un mod interactiv.

Ce inseamna participarea la cursuri de dezvoltare personala?

Daca te-ai obisnuit sa asociezi dezvoltarea personala doar cu adultii, va trebuie sa regandesti aceasta idee. Trainerii cu experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale inteleg psihologia copiilor si a adolescentilor si sunt familiarizati cu situatiile prin care ei trec. Copiii vor avea ocazia, prin intermediul acestor cursuri de dezvoltare personala, sa-si dezvolte anumite abilitati necesare pentru intelegerea mediului de business.

De asemenea, ei pot trece peste anumite frici si rezerve ce le pot afecta destul de grav sansele de a se angaja intr-un domeniu de succes. De exemplu, una dintre problemele adresate in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala o reprezinta frica de a vorbi in public. Copilul tau va invata strategii care sa ii permita sa depaseasca acest impediment. Increderea in sine, precum si abilitatile lingvistice sunt, de asemenea, o parte dintre problemele adresate.

Cum se desfasoara cursurile?

Daca iti vei inscrie copilul la cursurile oferite de Success Academy, poti beneficia de o sesiune demo in care copiii pot cunoaste trainerii, iar parintii pot afla mai multe informatii despre scoala. Cursurile sunt impartite in functie de categoria de varsta. Astfel, acestea se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani si adolescentilor cu varsta intre 15 si 18 ani.

Cursurile sunt structurate pe parcursul a 33 de saptamani, in sedinte saptamanale de cate 2 ore. Acestea respecta structura anului scolar clasic in ceea ce priveste programul de vacante si sarbatori legale. Prin acest concept unic de predare, se pune accentul pe dezvoltarea de durata, cursurile servind drept temelie pentru o personalitate puternica si asertiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.