Roca Shoes

Pantofii sport, 5 feluri de a-I purta la orice ocazie

Adidașii sunt într-adevăr pantofii pentru orice ocazie, potriviți pentru context casual, dar și pentru situații formale. Iată 5 look-uri pe care să le porți și cum să le asortezi. Adidașii, născuți ca pantofi sport iconici, au depășit de câțiva ani granițele frumosului, stabilindu-se ca o alternativă originală și elegantă chiar și în diverse contexte în afara sportului. Pe stradă, la locul de muncă, chiar și în situații formale, adidașii sunt o soluție pentru femeile și bărbații capabili să-și înfrumusețeze propria perspectivă, adăugând o notă de stil urban ținutei lor!  Vrei un sfat? Iată 5 moduri de a purta adidași, potriviți cu combinații casual, sportive și elegante.

1.         Adidași cu haine de lungime medie

Primul sfat este pentru doamne: adidașii sunt perfect asortați cu rochii de lungime medie, cu țesături ușoare, ideale pentru un look de zi, practic și definitoriu. Hainele care coboară până la înălțimea genunchiului, în modele florale sau uni, intensifică zona gleznei. Adidașii cu culori deschise, joși sunt foarte indicați pentru a adăuga o notă underground ținutei, ca să nu mai vorbim de confortul pe care îl oferă la purtare!

2.         Adidași cu fustă lungă

Suntem în domeniul femeilor: niște pantofi damă sport și o fustă lungă sunt o combinație îndrăzneață, ireverențioasă și perfectă pentru personalitățile cele mai hotărâte și iubitoare de noutate. Cu cât mai îndrăzneț poți combina pantoful cu o pereche de șosete lungi, poți obține un aspect urban din ce în ce mai popular și o conotație stradală puternică.

3.         Adidași cu un costum din două piese

Să ne mutăm în universul masculin, putem menționa doar adidașii și costumul din două piese. Până acum, adidașii și costumul au devenit o necesitate a modei pentru bărbați, mai ales pentru cei care iubesc contrastele și vor să domolească sobrietatea celor mai formale look-uri.

Revenind la ținutele de damă, posibilitatea de personalizare este foarte vastă, pe lângă combinațiile mai clasice dintre rochiile gri și încălțămintea neutră, poți asorta adidași albi cu pantaloni pastel, pantofi negri cu costume deschise, dar și cu un costum cu sacou și pantaloni de diferite culori. Pantoful se poate asorta cu costumul sau se poate desprinde brusc (de exemplu, prin combinarea pantofilor albi cu haine închise la culoare) și în orice caz ar fi o alegere potrivită: este o chestiune de gust!

4.         Adidași joși și pantaloni cu dungi

Adidașii bărbatesti merg bine cu aproape orice tip de pantaloni. O tendință care în ultimele luni s-a impus puternic este cea care combină pantofii sport cu pantalonii cu dungi lungi – pentru o asociere care combină un stil cu o fascinație boemă vagă – cea a pantalonilor cu dungi lungi – cu profilul pur al adidașilor. În acest caz, sfatul este să nu exagerați cu geometriile și culorile, optând pentru o pereche de adidași solizi, cu culori pastelate, albe sau negre. 

5.         Pantaloni sau blugi

Poate că este chiar de prisos să spunem: adidașii și blugii reprezintă o combinație impecabilă, potrivită pentru toate anotimpurile și în multe contexte, recomandată atât pentru ea, cât și pentru el. Dimpotrivă, am putea spune chiar că este o alegere universală, de-a lungul vârstelor, stilurilor și tendințelor modei. Cel mai frumos lucru este că blugii pot fi combinați cu aproape orice model de adidași, în orice culori și țesături. Pe scurt, este o soluție care ar trebui să fie prezentă în orice garderobă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.