Organizarea nunții într-un cort, nouă modă a acestor evenimente

Organizarea nunții într-un cort, nouă modă a acestor evenimente

Suntem în plin sezon al nunţilor, iar tinerii care nu au apucat să îşi unească destinele din cauza pandemiei îşi planifică din timp petrecerea de nuntă şi tot ce se va întâmpla în ziua cea mare. Dacă în trecut o nuntă la restaurant era suficientă şi era „la modă”, toată lumea prefera restaurantul, dar astăzi gusturile viitorilor miri s-au mai schimbat, la fel şi aşteptările.

Aşa se face că restaurantul a fost lăsat în plan secund şi nunta la cort este nouă modă a nunţilor din 2022. Nunta la cort îţi oferă mai multă flexibilitate, este ceva mai mult de muncă, sunt mai multe detalii de pus la punct, dar rezultatele sunt mereu unele spectaculoase.

Cel mai mare avantaj al cortului pentru evenimente

Cel mai mare avantaj al nunţilor la cort este cel legat de amplasarea cortului oriunde îţi doreşti. Nu mai depinzi de o locaţie fixă, poţi avea nunta unde doreşti, pe marginea lacului, pe malul mării, în grădini, lângă păduri. Locaţia nunţii tale va fi mobilă şi doar tu eşti cel sau cea care vei alege unde va fi petrecerea de nuntă.

O nuntă la cort este atât de căutată şi de cerută şi pentru că nu mai ai limitări în privinţa numărului de invitaţi. Un restaurant, centru de evenimente are un număr limitat de locuri disponibile, spaţiu limitat. La cort poţi avea sute de invitaţi, mărimea cortului se poate ajusta şi personaliza în funcţie de cerinţele fiecărui client. Asta înseamnă că dacă ai nuntă cu 600 de invitaţi o poţi face fără probleme la cort şi toată lumea va avea spaţiu suficient la dispoziţie.

Dacă la restaurant depindeai de disponibilitatea locaţiei, la nuntă la cort depinzi doar… de vreme. Alege să faci nuntă la cort când e mai cald, vara de preferat, şi totul va fi perfect. Tu alegi dată la care vrei să ai petrecerea, nu te mai stresezi pentru că nu găsești un loc pe agenda încărcată a restaurantelor.

Optând pentru nuntă la cort ai cununia civilă şi cea religioasă în acelaşi loc. Poţi avea altar în afară cortului şi deplasarea dintr-o locaţie în alta va fi evitată. Nu vei mai fi stresat fără rost şi invitaţii îţi vor mulţumi pentru că nu se vor mai grăbi să ajungă la petrecere.

Cu o nuntă organizată la cort nu ai restricţii legate de orele de începere şi de terminare a petrecerii. Doar tu eşti cel care decide, nunta poate ţine până a doua zi seara dacă vrei, nu ai niciun fel de limitări aşa cum aveai la restaurante.

Tematica şi cromatica pot fi alese oricum îşi doresc miri, iarăşi nu sunt niciun fel de limitări la nunta la cort. Nu mai depinzi de designul interior de la restaurant şi de toate pretenţiile patronilor restaurantului.

Şi intensitatea luminii poate fi diferită. Îţi alegi ce fel de lumini vrei să ai, ce instalaţii vei folosi, colaborezi cu firme profesioniste care organizează nuntă la cort şi obţii tot ce ai nevoie pentru petrecerea perfectă de nuntă.

Fotografiile de la nuntă în aer liber, la cort, vor fi mult mai frumoase decât cele făcute într-un restaurant. Fotograful poate să îşi pună creativitatea la contribuţie şi să surprindă cele mai faine cadre în natură, fără a fi nevoie deplasarea la mare distanţă de locaţie.

De ce să-ți organizezi propria nuntă într-un astfel de cort?

Nunţile la cort diferă de cele la restaurant, ai şansa să fii original şi să ai o nuntă ca în poveşti. Toată lumea organizează nunţi la restaurant pentru că e mai simplu. Nu ai de ce să fii în rând cu lumea când vine vorba despre acest eveniment unic. Caută un cadru perfect, alege cortul potrivit, colaborează cu firme specializate în organizare de evenimente private şi vei avea nunta visurilor tale.

Organizarea nunţii într-un cort va fi mereu cea mai bună alegere pentru perioadele mai calde din an. Chiar dacă mai plouă sau mai bate vântul cortul din materiale de calitate te va proteja şi va oferi invitaţilor din interior o atmosferă perfectă pentru distracţie şi relaxare.

În cort se poate monta o scenă oricât de mare, se pot monta instalaţii complexe de iluminat şi de sunet, sisteme de aerisire, climatizare pentru astfel de spaţii. Totul este să te gândeşti de la început ce îţi doreşti şi să discuţi cu o firmă specializată în organizarea de nunţi la cort, care îţi poate oferi totul, de la cort la servicii de calitate şi consultanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.