Maratonul de Ecografii Gratuite la Centrul Medical Mișcă – Un pas înainte pentru sănătatea femeilor

Odată cu sosirea lunii octombrie, conștiința și grija față de sănătatea sânilor devin mai pregnante ca niciodată. Cancerul la sân, una dintre cele mai frecvente boli oncologice în rândul femeilor, poate fi însă combătut eficient prin depistare timpurie. La Centrul Medical Mișcă, ne-am propus să susținem femeile din comunitatea noastră, oferindu-le instrumentele necesare pentru a avea grijă de sănătatea lor.

🎀 Octombrie – Luna Conștientizării Cancerului la Sân 🎀

Fiecare zi, fiecare gest contează atunci când vine vorba de sănătate. De aceea, în semn de solidaritate și responsabilitate față de comunitatea din Timișoara, Centrul Medical Mișcă organizează o zi specială, dedicată femeilor.

📌 Maratonul de Ecografii Gratuite 📌

În data de 27.10.2023, de la ora 8:00 până la ora 20:00, centrul nostru devine gazda unui maraton medical. Sub expertiză și amabilitatea dnei doctor Corpade Alina, din secția de ginecologie, orice femeie din Timiș va avea șansa unei ecografii mamare gratuite. Pentru a beneficia de această oportunitate, doamnele sunt invitate să aducă un bilet de trimitere de la medicul de familie și să se programeze pentru data menționată la Centrul Medical Mișcă.

Importanța Prevenirii

Prevenția și informarea sunt cheile succesului în lupta împotriva cancerului la sân. Astfel, femeile se întreabă adesea: „Cât de des ar trebui făcută o ecografie mamara?” Depistarea precoce este vitală, și, deși ecografia mamara este recomandată a fi efectuată anual, fiecare femeie este unică. Discuția cu medicul specialist este crucială pentru a determina frecvența optimă a controalelor, adaptată istoricului și nevoilor individuale.

Împreună pentru o cauză nobilă

Dincolo de gestul nostru, acest maraton reprezintă un prilej de conștientizare. Vă invităm să distribuiți informația, să invitați prietene, mame, surori și colege să profite de această zi. Prevenția poate salva vieți, iar sănătatea fiecăreia dintre voi este prioritatea noastră absolută.

Informații și Programări

Pentru detalii și programări, vă stăm la dispoziție la numărul 📞 +40 745 170 735. Locurile pot fi limitate, așa că vă încurajăm să vă rezervați locul cât mai curând posibil.

O comunitate puternică este o comunitate informată

La Centrul Medical Mișcă, credem în puterea comunității și în impactul pe care îl pot avea oamenii informați și proactivi. Acest maraton de ecografii gratuite nu este doar un eveniment medical, ci și o manifestare a dragostei și grijii față de fiecare membru al comunității.

În încheiere, vă așteptăm cu brațele deschise, cu profesioniști dedicați și cu speranța că, împreună, putem face o diferență reală în lupta împotriva cancerului la sân. #LunaRoz #ConștientizareCancerSân #CentrulMedicalMisca #Ginecologie #Timis #Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.