Luminița de la capătul … bucătăriei: ce să faci pentru un iluminat optim cu un cod reducere vivre

Nici prea rece, nici prea cald, iluminatul bucătăriei trebuie să asigure un echilibru corect între funcționalitate și confortul locului. Secretul ? Înmulțiți sursele de lumină variind efectele și apelați cu încredere la expertul în corpuri de iluminat, magazinul online unde gășiți oferte cu un cod reduceri vivre.

1. Aveți grijă de iluminatul general al bucătăriei

Într-o bucătărie, iluminatul trebuie să fie suficient de puternic pentru a ilumina uniform întregul volum al camerei, distribuind lumina pe blatul de lucru, dar și pe pereți și tavan. Trebuie să ofere un nivel vizual excelent pentru a facilita gesturile și mișcările, fără a estompa culorile sau a crea umbre. Soluția recomandată în general la renovarea bucătăriei dvs. sunt led-uri încastrate în tavan fals. Ideal pentru camuflarea cablurilor electrice și rularea acestora în locația dorită.

Spoturile sau luminile de pe cabluri sau de pe șinele metalice furnizate cu tensiune foarte mică la care sunt fixate reflectoarele cu halogen pot juca același rol, la un cost mai mic și mai ușor de utilizat. Într-o bucătărie, puteți instala pur și simplu o plafoniera pe tavan. O opțiune mai simplă, valabilă în bucătăriile mici și mijlocii.

În cele din urmă, dacă nu există o sursă de alimentare cu tavanul, iluminarea indirectă, prin intermediul luminilor de perete care vor reflectă lumina de tavan, eventual suplimentată de corpuri de iluminat fixate deasupra unităților de perete, va rezolva problema.

2. Oferiți iluminat vizat

Această este pentru a ilumina anumite zone ale bucătăriei, în special zonele de pregătire, cum ar fi blatul de lucru, plită și chiuvetă. Într-adevăr, chiar și cu iluminare ambientală performantă, zonele de umbră pot rămâne atunci când cineva stă în fața acestor stății, cu spatele la iluminarea de sus. Dacă toate hotei încorporează deja iluminat direcționat, același lucru nu se aplică la chiuvetă, care trebuie neapărat să fie iluminată de un corp, de obicei spoturi.

În ceea ce privește mobilierul de bucătărie înalt, noile game sunt adesea pre-echipate cu spoturi încastrate în spate. Dacă nu este cazul, benzi sau lumini de perete independente fixate sub dulapuri, sau chiar becuri pe care le puteți direcționa după cum doriți, își fac treaba foarte bine.

3. Jonglați cu iluminare decorativă

Dincolo de funcționalitatea să, iluminatul bucătăriei ar trebui să ajute la transformarea camerei într-una plăcută. Prin urmare, este important să variați efectele prin amestecarea diferitelor tipuri de corpuri de iluminat, lămpi și locații. Un candelabru frumos instalat deasupra zonei de luat masă va atrage atenția oferind în același timp o atmosferă intimă atunci când îl aprindeți singur. Spoturile mici, ferestrele iluminate și nișele creează halouri de lumină foarte decorative.

În ceea ce privește noile benzi LED, integrate sub blatul de lucru, pe marginea unui raft sau sub plinte, acestea subliniază liniile bucătăriei oferind în același timp flexibilitatea de a varia culoarea luminii. În cele din urmă, comutatoarele independente dedicate fiecărei surse de lumină vă vor permite să schimbați atmosfera, în funcție de moment și de nevoie. Și ca să-ți iluminăm ziua, îți spunem că găsești tot ce îți trebuie pe site cu un cod reducere vivre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.