set mobilier tineret

Greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără mobilier tineret

Dacă aveți o casă, aceasta este probabil cea mai valoroasă posesie a voastră, cu mașina care urmează îndeaproape. După aceea, probabil ați cheltuit cel mai mult pe mobilier tineret.

Miza poate să nu fie la fel de mare dacă cumpărați un scaun incomod ca și cum ați cumpăra o casă inconfortabilă sau o mașină cu probleme, dar cu siguranță cheltuiți mii de lei pe mobilă pe măsură ce trec anii. Așadar, data viitoare când cumpărați mobilier, țineți cont de aceste linii directoare.

Nu poți măsura niciodată suficient. 

Nu este suficient să măsurați mobilierul pentru a vedea dacă se potrivește acolo unde doriți, deși acesta este un început bun. Dacă este o piesă supradimensionată sau de o formă neobișnuită, veți dori să examinați, mai ales dacă locuiți într-o clădire.

Țineți cont de stilul de viață pe care-l aveți atunci când alegeți mobilier tineret

Mobilierul dvs. ar trebui să se potrivească stilului dvs. de viață. Cei mai mulți antreprenori care dețin afaceri în domeniul mobilierului spun că mulți oameni nu se gândesc la faptul că poate mobilierul pe care și-l doresc nu este potrivit pentru familia lor și, eventual, pentru animalele de companie pe care le dețin în locuință.

Copiii și animalele de companie nu vor avea grija pe care și-o doresc cei care cumpără mobilier precum scaune de mătase. Așadar, în astfel de situații, ideal ar fi să achiziționați mobilier tineret mai rezistent.

Dar trebuie să vă gândiți și la modul în care mobilierul dvs. se va potrivi stilului dvs. de viață, nu numai acum, ci și în viitorul apropiat. 

Nu te grăbi. Oamenii petrec de obicei luni întregi căutând o casă și săptămâni căutând mașina potrivită. Nu petreceți minute cumpărând mobilier.

Și nu este momentul pentru o achiziție impulsivă. „Pleacă cel puțin o zi și apoi decide dacă mai vrei înainte să-l cumperi”, spune un sfat care trebuie urmat de tot mai mulți dintre noi.

Și amintiți-vă că ar putea veni mai multe costuri, cum ar fi o taxă de livrare sau poate magazinul vă va oferi șansa de a plăti pentru o garanție extinsă. Oricare dintre scenarii ar putea însemna că urmează să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. Știind că ați cheltuit mult mai mult decât v-ați planificat, v-ar putea face să nu vă simțiți foarte bine, mai ales dacă canapeaua dvs. supradimensionată vă blochează ușa și trebuie să închiriați unelte electrice pentru a o tăia în bucăți mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.