De ce sa inlocuiesti vechile lampe cu niste lustre led?

Echipamentele de iluminat si modul in care acestea sunt amplasate in locuinta joaca un rol important din punct de vedere al esteticii. Arhitectii si designerii de interior pun foarte mult accent pe aceste elemente, fiind extrem de selectivi cand vine vorba de iluminati locuintei. Daca te afli in proces de renovare al apartamentului sau a terasei si ai nevoie de niste lustre led calitative si la un pret avantajos apeleaza la echipa Led-Concept!

Avantajele folosirii unor lustre led in locuinta ta!

lustre led

Gama de lustre led este extinsa si foarte diversa, in prezent existand mii de modele disponibile din care poti sa alegi si din care poti face o atmosfera de poveste chiar la tine acasa. Becurile, felinare, spoturile, lampadarele, etc reprezinta o solutii foarte utile pentru iluminatul camerelor din casa ta. Totusi, important este sa le alegi in functie de anumiti factori decizionali, precum marimea camerei, inaltimea tavanului sau stilul in care urmeaza sa amenajeti spatiul respectiv.

Daca doresti cea mai buna solutie de iluminat pentru casa ta, ce ar fi sa incepi prin alegerea luminii principale? Aceasta este cea mai importanta, intrucat este elementul central intr-o locuinta. Gama de lustre led de la Led Concept este diversa, avand peste 250 de modele din stiluri diferite pe care le poti alege pentru fiecare camera.

Sistemele de iluminat pe baza acestei tehnologii noi si moderne aduc o serie de avantaje pentru consumator si reprezinta o investitie pe termen lung din toae punctele de vedere.

De ce sa alegi aceasta tehnolgie?

Faptul ca aceste lustre led consuma mai putina energie electrica nu este un secret. Consumul poate sa fie chiar si de 10 mai mic, iar lumina se poate ajusta, este uniforma si puternica, ba chiar apropiata de lumina naturala.

Nu emana caldura, ceea ce inseamna ca locuinta ta va fi lipsita de radiatii ultraviolete, care sunt periculoase, in special pentru copii si persoanele dragi. De asemenea, nici insectele nu sunt atrase de acestea. Putem spune, astfel, ca aceasta tehnologie nu este una toxica in comparatie cu alte sisteme, fiind lipsite de mercur si plumb, sunt mai rezistene si un design modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.