Zafaran

De ce parfumurile arăbești sunt foarte rezistente

Modă care se schimbă rapid afectează și parfumurile. Cu toate acestea, cu tot ritmul de succesiune al parfumurilor moderne, cu generarea constantă de idei noi de către parfumieri, există direcții în care tradițiile de secole sunt păstrate cu grijă, și acest lucru este valabil și pentru parfumuri damă arăbești. În cele mai bune parfumuri arăbești pentru femei există uleiuri esențiale. Uleiul este folosit ca bază de transport. Amestecurile de uleiuri aromatice naturale, obținute prin distilarea materiilor prime florale și vegetale, sunt îmbogățite cu mosc și chihlimbar.  Rezultatul este o substanță destul de groasă, cu un sunet natural caracteristic, care se modifică ușor în timp, comparativ cu deschiderea piramidei tradiționale. În afară de aceasta, există și alte caracteristici în parfumurile arăbești pentru femei.

Parfumuri damă arăbești Emper

Desigur, există mărci vedete în domeniul producției de parfumuri aarăbeşti pentru femei. Majoritatea companiilor care produc cel mai bun parfum arăbesc pentru femei au sediul în țările din est. Deci, Emiratele Arabe Unite găzduiesc o întreagă împrăștiere de companii de parfumuri, fiecare dintre ele având propriul „cip”. De exemplu, sticlele de parfum Emper uimesc prin finisajele lor splendide și sunt o adevărată operă de artă. Un amestec de modernitate și istorie poate fi văzut în parfumurile Arabia Woman și Royal sau Huroof. Brandul Emper se distinge printr-o gamă largă de parfumuri cu diverse combinații de note bogate în sunete picante, dulci și lemnoase. O stilizare minunată a temei orientale este prezentă în designul de ambalaj al parfumurilor Lattafa, Ard Al Zaafaran, Al Fares.

Parfumurile lor vor satisface cele mai înalte cerințe de calitate, iar multe dintre ele nu sunt specifice genului, ci sunt unisex. Ar trebui făcută o reverență separată față de parfumurile mărcii Prive, deoarece, acestea sunt parfumuri dama arăbești pentru multe iubitoare de parfum arăbesc. Parfumurile exclusive arăbești te vor ajuta să creezi orice imagine. Parfumul este acel „punct final” care face ca imaginea unei femei să fie perfectă. La fel ca hainele, părul și machiajul, un parfum ar trebui să-ți evidențieze personalitatea și să lucreze pentru a crea un stil unic care este inerent numai pentru tine. Doar parfumurile arăbești pot satisface cel mai sofisticat gust. Și cunoscând câteva secrete, nu este greu să creezi o imagine perfectă și completă cu ajutorul lor.

Parfumuri damă arăbești pentru blonde

Blondele romantice fragile cu pielea deschisă nu ar trebui să se lase prea purtate de aromele intense picante. Pentru ele sunt mai potrivite tonurile delicate, sofisticate, florale de iasomie, violetă, bergamotă, lămâie, mandarină, precum și note romantice de lemn de santal. 

Parfumuri damă arăbești pentru brunete

Brunetele fierbinți care preferă machiajul îndrăzneț și stilurile de îmbrăcăminte ușor extravagante, își pot sublinia strălucirea și temperamentul cu ajutorul parfumului arăbesc de damă. Alegerea ideală pentru ele sunt aromele lemnoase bogate, calde, cu o combinație de cedru și vetiver, parfumuri neobișnuite de chypre cu note de mușchi de stejar și paciuli. 

Parfumuri damă arăbești pentru femeile cu părul roșu

Aromele orientale senzuale sunt perfecte pentru femeile cu părul de foc. Cu siguranță le vor plăcea compozițiile proaspete de citrice și fructe de pădure cu tămâie și paciuli, parfumurile arăbești de chihlimbar cu o combinație de tămâie, ylang-ylang și vanilie, parfumuri luxoase pe bază de mosc. Și există o mulțime de astfel de buchete magnifice la zafaran.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.