Care sunt avantajele pe care le poseda o campanie Google Ads bine realizata?

Campaniile Google Ads se pozitioneaza in prezent ca fiind printre principalele locuri in topul celor mai eficiente metode de promovare online a unui brand. Acest lucru isi are justificare in faptul ca reuseste sa produca rezultate considerabile cu costuri reduse.

Pentru ca un brand sa aiba garantia ca o campanie va avea rezultatele dorite trebuie sa aiba in vedere foarte multe aspecte in vederea conturarii ei, pe care cu greu le va putea descoperi si valorifica pe cont propriu. De aceea Clickbrainiacs ofera servicii adaptate si specializate pentru fiecare client in parte.

Tot ce trebuie sa stii despre campaniile Google Ads

Ca metoda de promovare in plina ascensiune, campanile Google Ads sunt o metoda prin care poti genera maxim de profit cu investitii minime. Cu alte cuvinte, implementeaza metode de plata avantajoase, in care brandul va acoperi doar acele afisari care au fost accesate (pay per click) si care au sanse foarte mari sa se transforme in conversii. Astfel, investitia este directionata catre actiuni concrete si nu se mai irosesc resurse in afisarea spoturilor publicitare catre un public neinteresat, din afara nisei stabilite. 

Un alt aspect important este faptul ca desi esti in postura de client, ai control deplin asupra tuturor parametrilor campaniei. Poti seta in mod explicit perioada si durata de rulare, canalele de comunicare, etc. Campaniile Google Ads se pot prelungi de la doar cateva zile, pana la luni consecutive. In functie de obiectivul setat, se vor stabili si aceste detalii in asa fel incat sa potenteze la maxim atingerea lor.

Nu in ultimul rand, este o metoda a caror rezultate pot fi analizate in timp real. Ceea ce reprezinta un real avantaj pentru ca pot fi depistate si eliminate erorile in asa fel incat sa nu afecteze intreaga campanie. In aceeasi masura se poate observa care abordari functioneaza cel mai bine si pot fi valorificate la maximum, fara a fi nevoie sa derulezi o noua campanie.

Toate aceste detalii au un impact direct asupra bugetului de promovare si sunt dovada reala a faptului ca se pot realiza lucruri marete actionand inteligent.

Clickbrainiacs – agentie de marketing online de top

De peste 10 ani oferim servicii online personalizate si adaptate fiecarui caz in parte. In acest mod am reusit sa coordonam spre succes atat branduri la inceput de drum, cat si unele cu un istoric nu foarte favorabil. Cu o prezenta puternica in online si cu o strategie bine pusa la punct, orice afacere poate ajunge in topul preferintelor publicului tinta atat timp cat isi cunoaste bine audienta, serviciile sunt adaptate in functie de nevoile lor si strategia de promovare este creionata in raport cu tiparul de comportament al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.