cutii depozitare carton

5 avantaje ale cutiilor din carton pentru depozitare

Modul în care produsul ajunge la client este esențial pentru fidelizarea acestuia, dar și pentru a-ți putea etala marfa în cele mai bune condiții. O haină livrată într-un colet care nu este dintr-un material de calitate ar putea ajunge la destinatar deteriorată, umedă sau într-o stara foarte proastă. MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat oferă o multitudine de cutii de carton, de diverse dimensiuni, din care poți alege atunci când vrei să te asiguri că transportul se face în siguranță. De asemenea, tot aici găsești cutii depozitare excelente indierent de obiectele pe care vrei să le păstrezi.

            Iată care sunt cele mai importante avantaje ale folosirii cutiilor din carton la scară largă, dar și pentru uzul propriu, precum organizarea actelor din birou sau pentru păstrarea hainelor într-un loc uscat și sigur:

  1. Durabilitate

Cartonul – în special, cartonul ondulat – are o rezistență excelentă, dar și un raport bun rezistență-greutate. O cutie carton reprezintă o variantă foarte bună de a transporta obiecte fragile, dar și lucruri de mari dimensiuni – cum are fi electrocasnicele. De asemenea, destinatarii coletului tău vor putea reutiliza oricând cartonul în diverse scopuri.

  1. Costuri reduse

Depozitarea cutiilor din carton nu este deloc dificilă deoarece, sprte deosebire de ambalajele din plastic sau din lemn, acestea se pot plia fără probleme, ceea ce reduce inclusiv costurile de livrare atunci când faci o comandă mai mare. De asemenea, cartonul este fabricat dintr-un material regenerabil, ceea ce reduce costurile de mediu.

  1. Alegere sustenabilă

Cartonul reprezintă o alegere prietenoasă cu mediul datorită faptului că este un material 100% organic și reciclabil. Înlocuirea plasticului cu ambalajele din carton este un pas important pentru reducerea poluării la nivel global, un pas pe care marile companii ar trebui să îl facă.

  1. Variante multiple pentru sigilare

Ambalajele din carton pot fi sigilate în multe moduri, inclusiv folosind capse, lipici sau bandă adezivă, ceea ce le face deosebit de convenabile pentru firmele de curierat, dar și pentru depozitarea diverselor obiecte în locuință.

  1. Depozitare în siguranță

            Atât timp cât cutiile din carton nu sunt așezate într-un spațiu cu umezeală ridicată, obiectele pot să fie păstrate în acestea o perioadă lungă de timp, fără să apară probleme. Sigilate corespunzător, cutiile nu vor permtie prafului să intre, dar rezistența la zgârieturi și la șocuri mecanice permite mutarea acestora oricând este nevoie.

            Depozitarea și transportul obiectelor pot să fie sarcini mult mai ușoare dacă optezi pentru cutiile din carton. În plus, acestea reprezintă variante mai convenabile din punct de vedere al costurilor, fiind ideale pentru comenzi în vrac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.