Un inel aur eternity autentic este accesoriul perfect

Detalii despre inel aur eternity

inel eternity aur

Aurul nu se formeaza intr-un mod misterios, el este de fapt format intr-un mod foarte spectaculos. In urma cercetarilor efectuate, oamenii de stiinta au ajuns la o concluzie comuna: aurul provine din reactiile de fuziune nucleara ale stelelor, cand acestea se afla in ultima faza a vietii.

Aurul se gaseste in cantitati mari in centrul Pamantului. Acest metal este rar si asta il face frumos. Aceasta caracteristica, plus rezistenta sa excelenta la coroziune sau oxidare, il fac un metal bun pentru utilizarea in bijuterii. Aurul este un material care este folosit in multe moduri diferite. 70% din productie este pentru fabricarea de bijuterii, iar cel mai mare producator de aur din lume, in acest moment, este China. Un inel eternity confectionat din aur este un element de efect! Ofera-l cu drag unei persoane speciale!

Opteaza pentru aur, elementul ce ofera stralucire

Aurul este un metal care a fost folosit de oameni inca din mileniul IV i.Hr. Este adesea comparat cu soarele datorita stralucirii sale. Valoarea aurului in fabricarea de bijuterii vine din frumusetea sa naturala. In fiecare an sunt extrase 2.500 de tone de aur.

Aurul a fost intotdeauna un simbol al statutului social. Aurul este un metal care a fost considerat valoros de secole, iar istoria lui este inca in desfasurare.

Regasim aur in cele mai multe bijuterii din prezent. Un inel eternity este ideal de oferit in perioada Craciunului. Verifica si gama intreaga de bijuterii Diamond Stories.

Detalii si avantaje despre aurul alb

Daca sunteti in cautarea unei alternative mai scumpe si mai rafinate la platina, aurul alb este optiunea perfecta. Aurul alb este placat cu rodiu, ceea ce protejeaza bijuteriile de zgarieturile de suprafata. Aurul alb este, de asemenea, o culoare alba crom, asa ca se potriveste cu usurinta cu diamante si alte pietre pretioase in culori diferite. Arata uimitor si este foarte atragator!

Vezi intreaga gama de bijuteii din aur alb si aur galben ale Diamond Stories!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.