Turneul Bucovinei la Padbol (9-10 iulie), la cea de-a doua ediție!

În  weekendul 9-10 iulie, Baza Sportivă Campo di Medici Rădăuți organizează, pentru a doua oară, Turneul Bucovinei la Padbol. Este vorba de cel de-al treilea eveniment național al acestui an, turneul național de tip Open, parte integrantă din marele circuit Romanian Padbol Tour

Turneele Olteniei și Banatului la Padbol, organizate în lunile aprilie și mai, au fost la randul lor monitorizate și apreciate în peste 50 de articole de presă, precum si  tranmisiuni live și intervenții in emisuni de specialitate.

Turneul Bucovinei aduce la Rădăuți jucători participanți din diferite colțuri ale țării. Sunt așteptați participanți din București, Craiova, Timișoara, Giurgiu, Cugir, Bârlad, Brașov, Iași, Târgoviște, Ploiești.

Circuitul Romanian Padbol Tour, aflat deja în cel de-al treilea an de existență, ne oferă certitudinea ca vom avea parte de un spectacol sportiv deosebit, cum doar la padbol poți vedea! 

Mihai Roman (FC Botoșani)- vicecampion Turneul Bucovinei 2021

Padbolul, înrudit îndeaproape cu fotbalul, are la rândul lui propria tehnică, tactică și un dinamism aparte. Padbolul are priză la public, este ușor de filmat chiar din mijlocul acțiunii, astfel încât Bucovina TV va asigura tranmisiunea meciurilor catre iubitorii sportului din regiune.

Primul Turneu al Bucovinei (2021) la padbol, adjudecat de fotbaliști

La prima ediție a Turneului Bucovinei la Padbol (2021)au fost prezenți din partea conducerii orașului primarul și viceprimarul Tarevici Cirpian, Administratorii Bazei Sportive Campo di Medici, Irinel Nanu, Lucian Nanu și Daniel Biholari au dat startul competiției alături de Președinta Padbol România, Elisabeta Gherghișan.

După două zile de confruntări în grupe și sferturi, semifinalele și finalele au fost absolute incendiare. Pe locul întâi s-a clasat echipa formată din Surugiu Olivian (fost fotbalist al Universității Craiova) și Popescu Victoraș. Vicecampionii turneului au fost Laurențiu Dinuică și Mihai Roman, binecunoscut fotbalist, actual jucător al FC Botoșani

Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel (Giurgiu), medaliați cu bronz, vin în acest an hotărâți să câștige titlurile de campioni naționali!

Câștigătorii Turneului Bucovinei 2021

Partenerii evenimentului 

Joma Sport, partener tehnic Padbol România, susține din acest an evenimentele naționale prin echipamente sportive de înaltă calitate.Alexandrion Group, partenerul permanent al competițiilor și evenimentelor Padbol Romania, asigură buna dispoziție a particianților la festivitatea de premiere și nelipsitul party organizat de gazde pentru participanți.

Organizarea și premiile sunt asigurate de  Atlantis Gold, Petrol Euro Tehnic,  RADBURG, Gazon Sintetic by Hattrick Sport.

Mediatizarea evenimentului este asigurată de Montorul de Botoșani,  Monitorul de SuceavaBucovinaTV, MetropolaTV, Sport Total FM, Presadeazi.ro., și multe alte publicații. 

Daniel Biholari, organizator Turneul Bucovinei


Beneficiile practicării padbolului 

 • Sport fara limita de varsta, greutate, inaltime, sex
 • Nu necesită abilități tehnice excepționale pentru a putea fi practicat
 • Promovează distracția și un stil de viată sănătos
 • Îmbunătățeste condiția fizică
 • Ajută la dezvoltarea reflexelor, la o mai bună coordonare motorie
 • Înbunătățește echilibrul aerobic și ajută la pierderea în greutate
 • Este un exercițiu intens pentru creier
 • Promovează sportul pentru publicul larg
 • Competitii internationale masculine/feminine
 • Complementar pentru alte sporturi, indeosebi pentru fotbal
 • Padbol corporate – ideal pentru relaxare, teambuilding si competitii
 • Multiple beneficii medicale

Infrastructura specifică padbolului are un grad ridicat de atractivitate și contribuie la conturarea unei imagini aparte. Padbolul este un element foarte important pentru socializare și pentru relaxare.

Nu în ultimul rând, padbolul este un sport comercial, iar avantajele economice ale implicării în padbol sunt deja evidente. Padbolul este un sport al secolului XXI, un sport care a intrat deja în preferințele publicului consumator și, treptat, își va consolida această poziție.

Cluburi de padbol din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.