Tabla decapata – afla mai multe despre acest material

Informatii introductive despre tabla decapata

Tabla decapata este un material potrivit oricarui tip de proiect, in care iti doresti rezultate bune si rezistenta permanenta suficienta. Daca nu ai timp suficient sa te plimbi prin oras in cautarea materialelor, poti comanda online orice ai nevoie de la Marola si iti va fi livrat la usa in curand.

tabla decapata

Veti gasi, de asemenea, numeroase promotii, oferte si reduceri care se aplica intregii linii de produse pentru constructii. Ceea ce ii confera un plus de rezistenta si este avantajul placilor decapate este procesul de fabricatie prin care se obtine acest material.

Prin urmare, in procesul de productie, acest material trebuie sa treaca printr-o etapa specifica in procesul de productie, adica laminarea la rece. Pentru a obtine aceasta tabla decapata, otelul, material reprezentand materia prima din care se obtine, se trece prin role, apoi se preseaza si se ruleaza de mai multe ori pentru a o subtire.

Intregul proces are loc la o temperatura foarte scazuta, care este mai mica decat temperatura de recristalizare. Datorita acestui element deosebit se pot obtine o serie de grosimi specifice si caracteristice in functie de nevoile clientilor. Procesul de laminare la rece ajuta placile de tabla decapata sa atinga diferite grosimi, ceea ce este mult mai strict decat procesul de laminare la cald.

Care sunt principalele avantaje ale acestui material?

Materialele de tip tabla decapata sunt utilizate in mod obisnuit in constructia acoperisurilor deoarece modul in care este obtinut are unele caracteristici specifice acestui tip de constructie. Dupa cum s-a mentionat mai devreme, procesul de fabricatie poate fi realizat prin laminare la cald si laminare la rece.

Cum se obtine este important, deoarece proprietatile sunt diferite, iar acest lucru se aplica si proiectelor in care acest material poate fi utilizat. De exemplu, daca lustruiti materialul, luciul poate fi mai pronuntat. O alta caracteristica importanta pe care nu am mentionat-o este topirea, capacitatea de a se topi la anumite temperaturi, desigur, daca se obtine prin laminare la cald.

Cu cat metalul este mai fierbinte, cu atat este mai mare. Conductivitatea termica este un alt avantaj oferit de placile metalice decapate, ceea ce face tabla decapata potrivita pentru dispozitivele care necesita incalzire rapida. Nu uita ca la Marola gasesti materiale potrivite pentru orice tip de proiect!

Despre noul magazin online Marola

In magazinul online Marola, poti alege un set complet de produse, astfel incat sa gasesti tot ce iti trebuie din lista de cumparaturi. Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.