Prada a devenit cea mai vizionată premieră pe Disney+

Fanii seriei Predator se pot bucura zilele acestea de un nou film numit Prada. Potrivit funpub.ro acesta a devenit cea mai vizionată premieră pe Disney+ la nivel global, sub brand-ul Star.

„Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, Naru, o războinică feroce şi foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuţi vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi ameninţă tabăra, ea luptă să-şi protejeze poporul. Prada pe care o urmăreşte şi, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedeşte a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă şi terifiantă între cei doi adversari.

Printre actorii care joacă în film se numără Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope şi Dane DiLiegro.

Prada este doar una dintre cele mai interesante noutăţi Disney+. În urma cu aproximativ 2 saptămâni, în platformă au fost urcate primele filme Spider-Man. Printre acestea se numără atât filme mai vechi, din 2012, cât şi filme mai recente, din 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.