director executiv politia locala timisoara

Poliția Locală Timișoara caută director executiv

Poliția Locală din Timișoara caută director executiv, dosarele se pot depune la primărie, camera 8, începând de azi până la sfârșitul lunii.

Condiții de înscriere

„Candidații trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din specializările domeniilor de licență cuprinse în ramurile de știință: științe juridice, științe administrative, științe militare, informații și ordine publică, știința sportului și educației fizice, științe economice.

De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidații mai trebuie să posede cunoștințe de operare pe calculator MsOffice – nivel mediu, să cunoască una din limbile engleză/franceză/germană (citit, scris, vorbit) – nivel mediu și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani”, transmit reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.

Informațiile complete despre acest loc de muncă rămas vacant le găsiți aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.