Planul tău de slăbire pentru noul an trebuie să înceapă acum!

Ești gata pentru o soluție modernă care te va ajuta să pierzi din greutatea corporală?

Pierderea în greutate sau diverse aspecte legate de forma fizică sunt lucruri ce dobândesc un tot mai mare interes pentru oameni, mai ales în preajma trecerii în Noul An. Parcă mai mult decât în alte momente ale anului, acum ne stabilim obiective sănătoase, care să ne îmbunătățească viața.

Din păcate însă, după cum știm cu toții, pierderea în greutate poate fi dificilă. La Allurion, experții în medicină și nutriție, specializați pe tot ce înseamnă pierderea în greutate, îți sunt la dispoziție pentru a te consilia cu privire la cea mai potrivită opțiune modernă, non-chirurgicală, de a pierde în greutate.

Descoperă programul cu balon gastric Allurion – o soluție de ultimă generație, testată de peste o sută de mii de oameni!

Cere preț pentru balonul gastric, află tot ce înseamnă acest program și stabilește o consultație acum!

De ce trebuie să te grăbești? Luna ianuarie este una dintre cele mai aglomerate luni – tocmai de aceea, ca pacient, ești sfătuit să te asiguri că ai un loc rezervat în acest program, din timp.

Program cu balon gastric Allurion

Cauți o abordare non-chirurgicală a pierderii în greutate? Aici ai răspunsul. Balonul gastric este un instrument medical fantastic de pierdere în greutate, susținut de medici și dieteticieni la nivel global. Acesta poate permite pacienților să reducă senzația de foame și să-și acorde timp pentru a face schimbările necesare în stilul de viață, pentru un succes pe termen lung. În general, pacienții se pot aștepta de obicei la o scădere în greutate de 10 – 15%, în funcție de dedicarea lor față de program.

Medicul nutritionist este un pion principal în tot acest program, este omul care se asigura că ai cunoștințele viitoare pentru a te simți confortabil cu balonul care ocupă aproximativ 60% din stomac.

Eficiență și rezultate

Balonul Allurion este uimitor de eficient. Studiile clinice au demonstrat că pacienții cu balon Allurion pierd în medie 10–15% din greutatea totală a corpului în numai 16 săptămâni.

Si veștile bune continuă! Între 14% și 18% dintre oamenii ce combină un balon gastric cu un plan intensiv de schimbare a stilului de viață, cum ar fi Programul Allurion, pierd 20% sau mai mult din greutatea corporală totală după 4 luni.

Accesează calculatorul IMC aici și vezi dacă te califici!

Cu balonul gastric Allurion te vei educa sa trăiești un stil de viata sanatos:

  • întărește procesul de schimbare a comportamentului – scăderea în greutate accelerată inițială te poate ajuta să rămâi motivat și să rămâi pe drumul cel bun.
  • Vine cu rezultate superioare de slăbire pe termen lung. Cu cât pierzi mai mult în greutate la începutul unui program de control al greutății, cu atât este mai probabil să pierzi în greutate pe termen lung.

În final, trebuie să știi că nu ești singur în Programul Allurion. Instrumentele digitale – Cântarul Conectabil și Ceasul de Monitorizare Allurion, conectate la aplicația mobilă Allurion – și coachingul nutrițional te ajută să maximizezi șansele de a pierde rapid și pe termen lung în greutate. Bucură-te alături de cei dragi de cele mai bune momente din noul an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.