Invata programare de la 0 ca sa nu-ti iei ”Block” la interviul de angajare

Varsta nu este un criteriu care sa iti dicteze pasiunile, asa ca indiferent ca esti adolescent sau iti doresti o reconversie profesionala, acum poti invata programare de la 0. Faptul ca incepi de la zero iti ofera garantia dezvoltarii unei baze solide a viitoarei tale cariere de programator, astfel incat sa poti castiga increderea angajatorului inca de la prima intalnire.

Petru Trimbitas iti ofera oportunitatea de a reusi sa inveti sa scrii cod curat si corect, indiferent de varsta. Astfel ca, daca esti pasionat de programare, nu mai amana momentul si lasa-te ghidat de instinct. In cadrul mentoratului WellCode, fondat de tanarul clujean, vei avea oportunitatea de a-ti pune bazele in domeniul IT, in doar opt luni.

programare de la 0

Programul de invatare fondat de acesta functioneaza ca o carte interactiva si are la baza strategii observate de fondator in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, pe durata colaborarii sale.

Mentoratul iti ofera posibilitatea de a invata programare de la 0 sub atenta coordonare a mentorilor care iti vor fi alaturi la fiecare pas. Evolutia ta pe platforma va fi influentata de modul in care iti vei organiza personal programul si de timpul pe care il vei dedica specializarii tale. Astfel, vei avea libertatea de a alege cand, de unde, cat si cum lucrezi, independent de evolutia celorlalte persoane de pe platforma.

Cu toate ca vei lucra liber, nu vei fi singur, caci mentorii te vor insoti in fiecare etapa si te vor ghida catre gasirea celei mai bune solutii pentru problemele intalnite pe platforma. Acestia iti vor ramane alaturi si in etapa urmatoare, dupa ce vei reusi sa parcurgi platforma integral si vei putea spune ca ai depasit stadiul de ”a invata programare de la 0”.

In aceasta etapa finala, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie in limbajul de programare dorit si sa iti creezi propriul portofoliu de proiecte. De asemenea, mentorii te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si practice, astfel incat sa nu-ti iei ”Block” de la angajator, iar la finalul intalnirii, pe fisa de interviu, sa scrie ”Accepted”.

Programul gandit de Petru Trimbitas are o componenta unica pe piata din Romania, si anume un modul de dezvoltare personala, condus de coachi cu experienta vasta in acest domeniu. In cadrul acestui modul, vei avea ocazia de a observa si constientiza modul in care viata personala iti poate influenta capacitatea de a invata programare de la 0 si succesul profesional. In cadrul acestui modul, coachii te vor ajuta sa:

  • iti dezvolti strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative;
  • sa iti stabilesti o igiena a somnului sanatoasa;
  • sa iti stabilesti un stil de viata sanatos;
  • sa adopti o dieta echilibrata;
  • sa inveti sa gestionezi eventualele blocaje si esecuri;
  • sa descoperi si dezvolti strategii de auto-motivare.

Toate aceste elemente, dar si rezolvarea de probleme si scrierea de cod vor contribui in mod semnificativ la dezvoltarea gandirii analitice – element vital pentru o cariera in domeniul IT.

Nu mai amana momentul si ofera-ti sansa de a invata programare de la 0, indiferent de varsta. Programeaza o sedinta cu mentorii si descopera daca domeniul IT este viitorul tau profesional. Alege sa inveti sa scrii cod intr-un mod care va face diferenta clara dintre ”Block” si ”Accepted” in ochii angajatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.