vestiar metalic

In ce situatii sunt recomandate modelele de vestiar metalic cu bancuta?

Ideal pentru momentele si locurile in care persoanele au nevoie sa isi schimbe hainele si sa depoziteze diverse obiecte, un vestiar metalic este o piesa de mobilier esentiala pentru multe domenii de activitate, precum si pentru institutiile de invatamant.

In plus fata de piesa de mobilier propriu-zisa, este recomandat sa detii si cateva bancute. Astfel, in momentul in care cineva este nevoit sa isi schimbe hainele, tot procesul se va desfasura mult mai rapid si eficient.

In cazul in care ai nevoie de un astfel de spatiu de depozitare, nu ezita sa accesezi site-ul www.officeclass.ro. Acest magazin online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou iti ofera ocazia sa achizitionezi un vestiar metalic cu bancuta inclusa, insa ai posibilitatea de a selecta si aceste obiecte separat.

Descopera mai multe informatii despre modelele de vestiare cu banca in continuare!

Care sunt situatiile in care ai nevoie de o bancuta pentru vestiar?

Un vestiar confectionat din metal, insotit de o bancuta, este un obiect de care oricine are nevoie. Totusi, cei care sunt interesati in mod special de achizitionarea unei astfel de piese de mobilier sunt directorii scolilor, liceelor, dar si cei care administreaza o sala de fitness, un bazin de inot sau alte unitati asemanatoare.

Datorita bancutei, descaltarea, dezbracarea si schimbarea in noile haine este mult mai simpla si rapida. Hainele si obiectele personale sunt pastrate in siguranta cu ajutorul unui vestiar metalic pe toata durata desfasurarii activitatilor.

Cat de spatioase sunt vestiarele?

Un vestiar cu bancuta contine cel mult opt compartimente. Pentru maximum de confort, este recomandata amplasarea acestuia intr-o incapere spatioasa. In general, dimensiunea vestiarului este de 1175x700x2200 mm, motiv pentru care fiecare angajat, elev sau client va dispune de suficient spatiu pentru a-si depozita obiectele.

In plus, vestiarele confectionate din metal au sistem de inchidere sigur, care garanteaza faptul ca bunurile personale vor fi pastrate in siguranta. Inchiderea clasica presupune utilizarea a doua chei, insa, daca doresti, poti opta pentru alte tipuri, precum cel cu cifru ori cel cu moneda.

Iata ce ar trebui sa stii despre materialul din care sunt confectionate aceste piese!

Un vestiar metalic cu banca are intotdeauna o constructie robusta, motiv pentru care este deosebit de rezistent. Mai mult, exteriorul sau este confectionat din tabla de otel sudata, iar vopseaua dispune de tratament ignifug.

In ceea ce priveste usile unei astfel de piese de mobilier, acestea sunt ranforsate si au gauri de ventilatie in partea superioara, aspect care garanteaza o aerisire corespunzatoare si aparitia agentilor corozivi.

In cazul in care doresti, usile pot fi vopsite cu o alta culoare decat cea a vestiarului. De asemenea, poti opta pentru usi din HPL cu grosimea de 8 mm sau pentru usi MDF cu grosimea de 18 mm.

Banca este confectionata din sipci de lemn finisate si dispune de picioare de plastic, menite sa protejeze podeaua. Poti achizitiona bancuta impreuna cu vestiarul sau separat. In cazul in care preferi ultima optiune, ar trebui sa stii ca preturile pentru un astfel de accesoriu incep de la 424 de lei.

Acceseaza chiar acum magazinul online OfficeClass si descopera oferta variata pentru nenumarate modele de vestiar metalic cu banca!

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.