Olla

Idei inspirate pentru buchetul de mireasă

De la dimensiunea și stilul buchetului, până la culoarea și forma florilor, sunt multe de luat în considerare atunci când alegeți florile de nuntă. În timp ce multe mirese optează pentru un aranjament floral clasic, altele aleg să experimenteze un design nou pentru a crea un aspect unic pentru ziua cea mare. În continuare, v-am pregătit câteva idei pentru alegerea buchetului de mireasa.

Buchet de nuntă texturat cu flori sălbatice

Adăugați originalitate și textură unui buchet de mireasă prin încorporarea unei game versatile de verdeață și umpluturi, care pot fi aspre sau netede, groase sau fine, strălucitoare sau mate și așa mai departe. Aceste texturi sunt deosebit de importante pentru un design cu aspect natural. Un buchet de nuntă cu flori sălbatice cu ferigă și ierburi va adăuga varietate aranjamentului dvs. și, de asemenea, îl poate face mult mai deosebit decât un buchet tradițional, datorită florilor și a verdeții adunate de pe câmpuri. De asemenea, puteți lega buchetul de mireasă din flori sălbatice cu dantelă, sfoară sau panglică pentru a-i conferi mai multă textură.

Buchet de ierburi uscate

Folosirea de verdeață este perfectă pentru nunțile boeme, dând un aspect natural și pământesc buchetului tău de mireasă. De exemplu, puteți combina ierburi uscate cu pene pentru a crea o senzație eterică sau puteți adăuga o formă organică, minunată, cu ferigi în model geometric. Aceste elemente naturale de grădină pot oferi o nuanță unică oricărui buchet de mireasă.

Buchet de flori și fructe

Includerea fructelor în buchetul tău este o idee netradițională pe care mai multe mirese au început să o ia în considerare în ultimii ani. Fructele vin în toate formele, mărimile și culorile, așa că va exista cu siguranță un model care se va potrivi perfect pentru fiecare temă de nuntă. Acestea pot fi, de asemenea, amestecate cu ușurință cu flori și frunziș, cum ar fi utilizarea de kumquats portocalii strălucitori combinați cu lalele albe, bujori și ranunculus pentru a crea un buchet viu care va ieși cu siguranță în evidență în ziua cea mare.

Buchet de lăcrămioare

Aceasta este o floare clasică, tradițională, purtată în multe buchete de mireasă, cu mugurii săi albi în formă de clopot oferind un contrast delicat și romantic cu adaosul de verdeață vibrantă. Atunci când sunt combinate cu un amestec de alte flori albe, cum ar fi bulgărele de zăpadă sau trandafiri vendela, aceste flori mici pot crea niste buchete de mireasa deosebite și unice.

Buchet de floarea soarelui și trandafiri

Floarea soarelui este floarea perfectă pentru vară, cu petalele lor galbene strălucitoare care radiază bucurie și fericire. Ele vin în multe dimensiuni și sunt disponibile pe tot parcursul anului, dar în general apogeul lor este la sfârșitul verii și la începutul toamnei. Puteți crea un buchet uimitor folosind floarea soarelui in combinatie cu trandafiri de culoare crem, iar pentru a completa senzația romantică, legați aranjamentul cu dantelă.

Puteti încerca ceva nou, diferit, folosind o varietate de culori și tipuri de flori, cum ar fi margaretele, macii, florile de mușetel. În ziua cea mare, cu siguranță veți surpinde pe toata lumea cu buchetul dv unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.