Festivalul Femeii începe astăzi, la Ghica House

Designeri vestimentari, maeștri bijutieri și ciocolatieri, terapii alternative și medicină convențională se reunesc în acest weekend la evenimentul marca Tandrețuri și Finețuri.

50 de ateliere live din 15 domenii diferite, de la terapii alternative la ateliere de bijuterie și ciocolată, 4 designeri vestimentari, 4 ciocolatieri, 4 producători de cosmetice, 3 bijutieri, 2 producători de lumânări parfumate, 1 salon de înfrumusețare, 1 stomatolog, 1 medic de familie, apă alcalină, uleiuri esențiale. Așa arată Festivalul Femeii, de astăzi până duminică.

Cel mai mare ou de ciocolata fără zahăr făcut în România

Are 25 de kilograme, e confecționat artizanal, cu umplutură de cea mai bună calitate și se găsește de vineri până duminică, în Centrul Vechi, la târgul Tandrețuri și Finețuri.

Cadouri de Florii

România are aproape jumătate dintre familii cu cel puțin 1 membru purtând nume de floare.  Ce le cumpărăm de ziua lor? De la ciocolată și bijuterii, până la consultații medicale și …consultații sufletești. 

Delicatesele din ciocolată vor fi asigurate la acest eveniment de Boem Atelier, Sweeteria, Chocohaus și Glyko, în timp ce Rafinat.ro combina ciocolata cu băuturile fine și creează cadouri inedite pentru orice gust.

Brandurile românești de lumânări parfumate “Twinkle” si “Candelina” vor parfuma atmosfera evenimentului, completând perfect oferta de cadouri.

S-au găsit descântecele Babei Rada!

Precum și rețetele de poțiuni din ierburi de leac!

Aceasta nu este o gluma. Specialista româncă Diana d’Briac le-a găsit, le-a editat, le-a publicat și de azi sunt disponibile intr-o carte. Cartea, împreună cu ierburile de leac, cristale magice și toate poțiunile și incantațiile de făcut bine trupul și sufletul se găsesc la Festivalul Femeii, de azi până duminică în Centrul Vechi.

Știați ca pielea este cel mai mare organ al corpului și că de sănătatea ei depinde sănătatea întregului organism?

Mai mulți producători autohtoni de cosmetice artizanale vin cu un concept unic: „Pune pe piele doar ceea ce poți mânca.”

“Grădina cu dragoste”, firma de familie din Brașov va fi prezentă la festivalul Tandrețuri și Fineturi cu cosmetice făcute din plante sălbatice și ierburi cultivate chiar de ei.

Theobroma aduce și la acest eveniment cosmetice pe bază de cacao făcute să bucure toate simțurile, iar Anamaria Moșuțiu ne arată cum să ne arătăm dragostea față de noi și de ceilalți prin cosmeticele “Șoapte pe piele”.

Citirea feței, feng-shui, constelații familiale, aromaterapie și analize medicale rapide, toate în același loc.

Evenimentul marca “Tandrețuri și Finețuri” va avea 3 zile de ateliere și demonstrații live care să bucure nu doar cele 5 simțuri, ci și sufletul.

Valentin Cumpănici, Corina Chelaru, Andreea Ionescu, Alice Andreea Ene, Marius Ungureanu și Catalin Marinca sunt doar câțiva dintre oamenii ce vor încanta sufletele vizitatorilor.

Pentru trup, Ciprian Mitran va susține un atelier de îngrijire zilnică a pielii, iar Galeriile Voicu ne vor invata cum se face o bijuterie din argint. Mai mult decât atât, CRP cantitativ, hemoglobina și hematocrit cantitative rapid și INR rapid sunt analizele rapide pe care Dr. Ioana Mușetescu le aduce în cadrul evenimentului. Toate sunt din picătura de sânge din deget, la fel ca la glucotest.

Programare neurolingvistica (NLP) și ateliere de constelații- gratis pe perioada târgului.

Pentru cei care se înscriu din vreme, psihologul Valentin Cumpanici a pregătit ateliere gratuite de NLP Si Constelatii Familiale, iar specialistul Corina Chelaru va citi fețele câtorva norocoși.

A doua ediție “Tandrețuri și finețuri” are ca epicentru bucuria de a fi femeie, numindu-se sugestiv “Festivalul Femeii”.

Acesta începe astăzi, la orele 12:00, la Ghica House și se va încheia duminică, 21 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.