De ce să porți ochelari de soare iarnă, în afară economiei făcute datorită unui cod reducere Lensa

Ochelarii de soare de pe lensa.ro sunt unul dintre accesoriile noastre de modă preferate. De fapt, îi purtăm mai des pentru stilul lor decât pentru utilitatea lor. Cu toate acestea, aceștia sunt esențiali pentru sănătatea noastră vizuală și nu doar vara sau pe vreme însorită. Iată cinci motive importante pentru a avea ochelarii de soare la îndemână ori de câte ori sunteți în aer liber.

1. Ne protejează ochii împotriva razelor UV

Razele UV pot deteriora grav ochii, relatează magazinul Lensa.ro . Atunci când intensitatea luminii este mare, ochii pot fi afectați și se pot inflama dacă nu sunt protejați. Dar atenție, când razele soarelui sunt invizibile, intensitatea luminii este uneori și amenințătoare. Se estimează că 42% din razele UV ajung la sistemul nostru ocular atunci când nu suntem în lumina directă a soarelui, mai ales în zilele înnorate. Mai mult, razele UV sunt mai intense iarnă, mai ales când ninge! Într-adevăr, reflectarea razelor solare asupra zăpezii poate crește efectele acestora cu 80% și poate duce la o patologie numită oftalmie a zăpezii. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii, deoarece structurile lor oculare sunt foarte clare și absorb razele UV mult mai ușor decât adulțîi. În cele din urmă, amintiți-vă: ochelarii de soare sunt pentru ochi ceea ce este protecția solară pentru piele!

2. Ne păzesc de accidente

Particulele de praf sau o muscă în ochi atunci când mergem, ne pot afecta mai mult decât credeți. Este neplăcut și există riscul iritării ochilor. Evident, ochelarii sunt un scut excelent împotriva obiectelor străine care sunt deseori atrase inexplicabil de cavitățile noastre orbitale. În mașină, ochelarii ne protejează de orbire. Se poate întâmpla rapid un accident dacă abia distingeți obstacolele.

3. Favorizează confortul

A nu putea vedea din cauza luminii prea puternice este o situație incomodă, mai ales atunci când vorbim cu cineva a cărui silueta este vagă. Din fericire, ochelarii previn acest disconfort și ne permit să ne bucurăm de aceste momente prețioase fără deranj. În plus, ochelarii ne protejează de vânt, care uneori ne usucă ochii și ne creează un disconfort.

4. Pot ajută la ameliorarea durerilor de cap

Când noaptea a fost scurtă și agitată, sensibilitatea noastră la zgomot și perturbări vizuale este crescută. Prea multă lumină este deosebit de neplăcută, uneori provocând dureri de cap. Ochelarii de soare ne ajută să ne recuperăm treptat vederea normală și acționează că o tranziție între momentele noastre fragile și viteză noastră de adaptare.

5. De asemenea, ne protejează de lumina albastră din exterior

Lumina albastră nu este specifică doar ecranelor calculatoarelor; este prezența și în aer liber, deoarece este emisă și de soare. Acesta este motivul pentru care cerul este albastru. Soarele emite lumină albastră de o intensitate de 100 de ori mai dăunătoare decât dispozitivele electronice și digitale. Purtarea ochelarilor de soare ajută la filtrarea acestei lumini care ne obosește ochii.

Există întotdeauna un motiv excelent pentru a purta ochelari de soare și nici măcar nu am mai menționat stilul! Evident, ochelarii de soare sunt un accesoriu elegant. Aruncați o privire la selecția noastră de ochelari de soare, cu un cod reducere lensa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.